banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Taşlıdere Belediye trafik kazası Aşağı Yazıcı

Mezarlıklarda yasinler dağıttı

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Dergah Cami'nde kıldığı bayram namazının ardından vatandaşlarla bayramlaştı.

 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Şanlıurfa Valisi Gönör Azim Tuna, AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Mehmet Ekinci, Şanlıurfa İl Müftüsü İhsan Açık, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci Şanlıurfa İl Emniyet Müdürü Eyüp Pınarbaşı  ile birlikte Balıklıgöl platosunda bulunan Dergah Camiinde Bayram Namazı sonrası camiiye gelen binlerce vatandaşla bayramlaştı.

 

Namazın ve bayramlaşmanın ardından Bediüzzaman Aile Mezarlığına geçen Başkan Nihat Çiftçi, burada kabristan ziyaretine gelen vatandaşların bayramlarını kutladı.

 

Okunan Yasin-i Şerif'i vatandaşlarla birlikte dinleyen Başkan Nihat Çiftçi, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından vatandaşlara “Hediye” olarak dağıtılmak üzere bastırılan Yasin-i Şerif ve çeşitli sûre, dua ve dini bilgilerin yer aldığı kitap, şeker ve lokum dağıttıktan sonra burada da halkın  bayramını kutladı.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.