banner2
Öne Çıkanlar urfahaber Yayladağıspor Rasmus Hoejlund Rogers Kassım Mato futbolcu Mateus Cardoso Lemos Martins

İHH’dan Tel Abyad Halkına Un Yardımı

İHH İnsani Yardım Vakfı, Barış Pınarı Harekâtıyla terör örgütlerden arındırılan bölgeye insani yardım çalışmalarını süratle yapmaya devam ediyor. İHH dün Suriye Telabyad’daki fırına un yardımında bulunarak halkın ekmek ihtiyacının karşılanmasına vesile oldu. Telabyadlılar yardımlardan dolayı İHH teşekkür ettiler.

Konu ile ilgili bir açıklama yapan İHH Kuzey Suriye Çalışmaları Koordinatörü Behçet Atila şunları kaydetti;

Dün ve önceki gün Telabyad bölgesinde yoğun insani yardım çalışmaları yürüttük yürütmeye devam ediyoruz. Dün ve önceki gün Telebyad’a Gıda kolisi, battaniye, ekmek, oyuncak ve benzeri insani yardımlarda bulunduk. Dün ayrıca Telabyad’daki fırına 3 ton un yardımında bulunduk. Halkın ekmeğe ulaşmasını kolaylaştırmaya çalışıyoruz. Halkın diğer ihtiyaçlarının karşılanması konusunda da çeşitli çalışmalarımız sürüyor. Hiçbir ayrım asla yapmadan bölgedeki tüm halka insani yardım yapmaya devam edeceğiz inşaallah. Şimdiye kadar bizleri yalnız bırakmayan hayırseverlerin bizleri bundan sonrada yalnız bırakmayacaklarına inanıyorum. İnşaallah hayırsever halkımız yardımlarını sürdürmeye devam edecek ve bizler de her türlü zorluğa ve tehlikeye göğüs gererek kardeş halkların yanında olmaya devam edeceğiz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.