banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

Gündoğan kardeşler aynı gün evlendi

Ak parti il yönetim kurulu üyesi Tamer Gündoğan’ın çocukları Reha sulama birliği başkanı Mehmet Türki Gündoğan,Akçakale eski belediye başkanı Feyyaz Gündoğan ve Şanlıurfa büyükşehir meclis üyesi Kadir Gündoğan’ın yegenleri  Cihat gündoğan Mine Özfırat ile ve Mehmet Gündoğan ise Pelin Göçer ile hayatlarını birleştirdiler.

Şanlıurfa sultan sarayında düğüne davetli misafirlerden Ak parti milletvekili Halil Özcan,Haliliye belediye başkanı Fevzi Demirkol,Karaköprü belediye başkan yardımcısı İsa Kızıldemir,Karaköprü belediye başkan vekili Bekir Akyol,Harran kaymakamı Selami Yazıcı çok sayıda siyasetçi,iş dünyası düğüne katılanlar arasındaydı.

Genç çiftlerin kirveliğini iş adamı Necmi Ağar yaptı.

Ak parti il yönetim kurulu üyesi Tamer Gündoğan; "Bu güzel günümüzde bizleri yalnız bırakmayan çok değerli dostlarımıza ve akrabalarımıza çok teşekkür ediyorum.Çocuklarım Cihat, Mehmet ve gelinlerime bir ömür boyu mutluluklar diliyorum" dedi.

Genç çiftlerin kirvesi iş adamı Necmi Ağar ise bende genç çiftlere bir ömür boyu mutluluklar diliyorum gündoğan ailesinin kirveliğini üstlenmem benim için şereftir.Bizleri yalnız bırakmayan dostlarımıza ve akrabalarımıza çok teşekkür ediyorum.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.