banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Urfa Haber Balıklıgöl Sanlıurfa Haber Uluslararası Robot Yarışması nedir?

Bakan Çelik'ten şok Kobani iddiası! O gece Kobani'den...

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, darbe girişimi gecesini hatırlatarak, “O gece Kobani'de ne hazırlık yaptılar? Çıksın açıklasınlar. Müttefikleri açıklasın. O gece Kobani'den kimler Türkiye'ye gireceklerdi?" dedi.


Konya Mevlana Meydanı'nda darbe karşıtlarına hitap eden Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, darbe girişimi gecesini hatırlatarak, “O gece Kobani'de ne hazırlık yaptılar? Çıksın açıklasınlar. Müttefikleri açıklasın. O gece Kobani'den kimler Türkiye'ye gireceklerdi?.” dedi.

FETÖ’nün, amacına ulaşmak için her şeyi mübah gördüğüne dikkat çeken Bakan Çelik, “Sözde din terminolojisini ağızlarından eksik etmiyorlar ama amaçlarına ulaşmak için de her yol mübah. Öyle bir anlayışta olan insanların bu saatten sonra Allah'ı, Peygamberi ve kitabı ağızlarına almamaları gerekiyor. Böyle bir şeye şahit olursak gerekli cevabı vereceğiz. Bu çirkin görüntü çok net şekilde 15 Temmuz akşamı ortaya çıktı. Bunlar herkesi dinlediler, fişlediler, görüntüde ibadeti gösterdiler arkadan bu işlerle uğraştılar. Bu ahlaksızlar insanların mahremiyetine, yatak odalarına girdiler. Her türlü şantajı yaptılar, ettiler ama Allah'ı dinlemediler.” dedi.

“O gece Kobani'den kimler Türkiye'ye gireceklerdi?”

15 Temmuz darbe girişimi gecesini hatırlatan Bakan Çelik, şöyle konuştu: “O gece Kobani'de ne hazırlık yaptılar? Çıksın açıklasınlar. Müttefikleri açıklasın. O gece Kobani'den kimler Türkiye'ye gireceklerdi? Neler yapacaklardı, nereleri işgal edeceklerdi, nasıl bir kaos yaşatacaklardı? Kaç milyon vatandaşımızın şehadetine sebep olacaklardı? Bu planları yapanların tamamı 'Recep Tayyip Erdoğan gelmeyecek' diye ona, Türkiye'ye gönül veren vatandaşların geri döneceklerini zannettiler. Dönmedik, dönmeyeceğiz.”



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.