banner2
Öne Çıkanlar haber karbonmonoksit Tomas Wiesner Qazim Laçi Kaan Kairinen

EKİNCİ, BU DARBE MİLLETİN İRADESİNE YAPILMIŞTIR

 

Türkiye'de bir grup asker tarafından gecenin ilerleyen saatlerinde halkın iradesine darbe girişiminde bulunuldu. Halkın iradesine darbe yapıldığını duyan vatandaşlar ülkesine sahip çıkmak için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısı üzerine sokağa döküldü. Sokağa dökülen vatandaş vatanı, milleti ve demokrasiyi koruma altına almak için tek vücut oldu. Şanlıurfalı vatandaşların bir kısmı da Şanlıurfa AK Parti İl Başkanlığı önünde bir araya geldi. İl başkanlığı önünde bir araya gelene vatandaşlara seslenen Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, yapılan darbe girişiminin milletin iradesine karşı yapıldığını ve sorumlarının cezasının en ağır şekilde çekeceğini ifade etti.

Artık darbe günlerinin geçmişte kaldığını dile getiren Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, "Bu darbe en başta size yapılıyor. Bu darbe bu millete yapılıyor. Bu darbe bu millete hizmet eden insanlara yapılıyor. Halkın iradesini alt etmek istiyorlar. Artık o darbe günleri geride kaldı. Bu milletin tarihine baktığınızda İstanbul'un fethini görürsünüz. Bu milletin tarihine baktığınızda Çanakkale'yi, Dumlupınar'ı görürsünüz. Bu milletle yola çıkıldı bu milleti kimse yolundan çeviremez. Biz iyi niyetli güvenlik kuvvetlerimizin yanındayız; kötü niyetlilerin ise karşısındayız. Sabaha kadarki sizin buradaki duruşunuz devletinize ve milletinize sahip çıkma duruşunuzdur. Devletimizin başındakiler, iktidarımız her şey kontrol altında demeyene kadar buradan ayrılmak yoktur. Burada sadece biz değil tüm millet burada Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı'da buradadır taki bu şer düşünceliler temizlenene kadar. Herkesin bir hesabı var Allah'ın da bir hesabı vardır. Bugün burada sadece sizler değil 81 ilde, ilçelerde ve meydanlarda millet ayakta, millet iktidarın yanındadır ve FETÖ’nün avenelerini derbeder edecektir. Darbe girişimine karşı duruşumuz dimdik olacaktır" dedi.

Anahtar Kelimeler:
EyyübiyeMehmet Ekinci
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.