banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Ürdün Teknik Direktör Cihat Arslan Enver Sedat Yahlizade Bıcak

Erdoğan'dan Millet Camii ve Külliyesi'ne ziyaret

 

Ganalı Müslümanlar ve bu ülkede yaşayan Türklerin sevgi gösterileri ile karşılanan Cumhurbaşkanı Erdoğan, burada yaptığı kısa konuşmada, cami inşaatının bu seviyeye gelmesinin kendisini mutlu ettiğini belirtti. Millet Camii ve Külliyesi’nin sadece Akra değil, tüm Gana için önemli olduğunu vurgulayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, caminin Müslümanlara hayırlı olmasını diledi.

“Akra'daki külliye bir ilim irfan yuvası olacak”

“İnşallah, Akra'daki bu camii-külliye, bir ilim irfan yuvası olmasının yanı sıra, insan yetiştiren bir görev ifa edecek” şeklinde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, caminin yapımında emeği geçen herkese teşekkür etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasını, “İnşallah en kısa zamanda caminin tamamlandığı müjdesini alırız. Sizleri saygıyla selamlıyorum ve hepinizi Allah'a emanet ediyorum” sözleriyle tamamladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ziyaretinde kendisine eşlik eden Gana Baş Müftüsü Osman Nuhu Shaavubutu’ya Kur'an-ı Kerim hediye etti. Gana Baş Müftüsü Shaavubutu da Cumhurbaşkanı Erdoğan’a içinde bir duanın yer aldığı hüsn-ü hat levha hediye etti. (İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.