banner2
Öne Çıkanlar Urfa Gaziantep Şanlıurfa Balıklıgöl Urfa Haberleri Yetim Der

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Filistinli kardeşlerimizin yanında yer almayı sürdüreceğiz

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Ümraniye 6. Olağan İlçe Kongresi’ne katıldı.

İSRAİL’İN GAZZE’DE YAPTIĞI KATLİAM İÇİN KAYDA DEĞER İTİRAZ DİLE GETİRİLMEDİ”

Haldun Alagaş Spor Salonunda gerçekleştirilen kongrede partililere seslenen Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Zeytin Dalı Harekâtı ile yılanın başı ezilmiş, tehlike daha fazla büyümeden bertaraf edilmiştir. Diğer bölgelerde de aynısını yapacağız” diye vurguladı. Haklı mücadelelerinde yanlarında olanlara teşekkür eden Cumhurbaşkanı Erdoğan sözlerini şöyle sürdürdü: “Hakikatler ortada olmasına rağmen, ısrarla ve inatla bize düşmanlık gösterenlerin söylediklerini ve yaptıklarını, ülke ve millet olarak hafızamıza nakşediyoruz.”

Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasının devamında: “Türkiye’yi, son yıllardaki en temiz, en ahlaki askerî operasyon olan Afrin Harekâtı sebebiyle eleştirenlerin, İsrail’in Gazze’de dün yaptığı katliam için kayda değer bir itiraz dile getirdiklerini duymadık” dedi.

“İSRAİL’İ, BU İNSANLIK DIŞI SALDIRISINDAN DOLAYI ŞİDDETLE KINIYORUM”

Gazze’de şehit edilen Filistinliler için Allah’tan rahmet dileyen ve İsrail yönetimini insanlık dışı saldırısından dolayı kınadığını dile getiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, “İsrail, Filistin’de uyguladığı zulmün altında kalacaktır. Arkasına saklandığı güçler bugün İsrail’i koruyabilir, ama yarın ne olacağını ancak Allah bilir. Biz, haklı davalarında sonuna kadar Filistinli kardeşlerimizin yanında yer almayı sürdüreceğiz” dedi. KAynak: Cumhurbaşkanlığı 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.