banner2
Öne Çıkanlar Urfa Yetim Der Onur Bilgen ilçe Mardin

Cambridge İslam Akademisi Başkanı, Şanlıurfa'da

Şuurlu Öğretmenler Derneği (ÖĞ-DER), tarafından düzenlenecek olan konferans için Şanlıurfa’ya gelen Cambridge İslam Akademisi Başkanı (İngiltere) Prof. Dr. ShaikhAbdulmabud ve Malezya İslam Teşkilatı Danışma Konseyi Genel Sekreteri Prof. Dr. Muhammed Azmi Abdul HAMİD Konferans Öncesi Ruha Sosyal Yardımlaşma Dayanışma Eğitim ve Kültür Derneği (RUHA-DER) ni ziyaret etti. Şanlıurfa’nın Kanaat Önderlerinden Olan Molla Salih TURGUT’la bir araya gelip çeşitli konularda fikir alışverişi yaptılar.

ÖĞ-DER, tarafından düzenlenecek olan konferansın konusu; 'Emperyalizmin Eğitim Yoluyla Zihinsel ve Kültürel İfsadı'. 19 Mart Salı günü saat:19:00’da Urfa City AVM konferans salonunda yapılacaktır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.