banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Çalışmalar meyvesini verdi

Daha önceleri esnafların dizdiği eşyalardan dolayı yayaların yürümekte güçlük çektiği kaldırımlarda artık vatandaşlar rahat bir şekilde yürüyebiliyor.
    Şanlıurfa kent merkezinde kaldırım işgallerinin önlenmesine yönelik başlatılan çalışmalar meyvesini vermeye başladı.
    Tarihi ve Turistik mekanlarıyla yerli ve yabancı turistlerin uğradığı yerlerin başında gelen  Şanlıurfa’da kaldırımlara eşya dizilmesinden dolayı oluşan çirkin görüntüyü ortadan kaldırarak yayaların  daha rahat bir ortamda yürüyebilmelerini sağlamak amacıyla Zabıta Daire Başkanlığı çalışma başlatmıştı.
    Büyükşehir Belediyesinin sorumluluk alanında bulunan 15 metre ve üzerindeki ana cadde ve arterlerde başlatılan çalışmalar kapsamında yapılan denetimlerde zabıta ekipleri kaldırımların üzerine eşya dizen esnafları sözlü ve yazılı olarak uyardı. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığına bağlı ekipler işyerlerinin önündeki kaldırımları işgal etmemeleri için uyardığı esnaflara eşyalarını kaldırmaları için süre verdi. Zabıta verilen süreye rağmen işgali sürdüren bazı esnaflar hakkında cezai işlem uyguladı.
    Kaldırım işgalinin önlenmesine yönelik şehir merkezinde aralıksız bir şekilde sürdürülen çalışmalarda önemli mesafe kaydeden Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı sorumluluk alanındaki kaldırımlarda işgal çalışmalarına devam edeceği bildirildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.