banner2
Öne Çıkanlar Urfa Gaziantep Haliliye Belediyesi Urfa Haberleri Şanlıurfa Balıklıgöl

BM Genel Kurulunda Tüm Dünyanın Vicdanına Seslendi

Başkan Erdoğan'ın sözleri dünyanın gündeminde
Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın Birleşmiş Milletler Genel Kurulu'ndaki konuşması öncesi Twitter'da #OurVoiceErdogan (Bizim sesimiz Erdoğan) hashtagi Trend Topic (TT) oldu. İşte Başkan Erdoğan'ın tarihe geçen o sözleri...
Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın Birleşmiş Milletler Genel Kurulu'ndaki görüşmesi öncesi sözleri sosyal medyanın gündeminde.
Gözlerin çevrildiği Birleşmiş Milletler Genel Kurulu öncesi, Başkan Erdoğan'ın tarihe geçen sözleri #OurVoiceErdogan (Bizim sesimiz Erdoğan) hashtagi ile Trend Topic (TT) oldu.
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun da, #OurVoiceErdogan hashtagiyle bir paylaşım yaparak, "Dünyanın neresinde olursa olsun zalimin ve haksızlığın karşısında, mazlumun ve hakikatin yanında duran liderdir Recep Tayyip Erdoğan.Sesi olduğu sessizlerin duasıyla yılmadan, yıkılmadan yürümeye devam ediyor." dedi.
Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Birleşmiş Milletler (BM) Genel Kurulu'nda son 15 yılda yaptığı konuşmalarından derlenen fotoğrafları Instagram'dan paylaşmıştı. Paylaşımında daha önce yaptığı BM konuşmalarından fotoğraflara yer veren Başkan Erdoğan, "Son 15 yıldan 10 fotoğrafla BM konuşmalarımız... Nasıl ki yıllardır bu kürsüden tüm dünyaya gerçekleri ve hakkı haykırdıysak, bugün de aynı inançla, daha güçlü bir şekilde haykırıyoruz: Dünya 5'ten Büyüktür!" ifadelerini kullanmıştı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.