banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Sanlıurfa Sanlıurfa Haberleri Gaziantep

Flaş Gelişme! 16 yaşındaki kıza cinsel istismarda bulunan 3 kişi tutuklandı



Bingöl Valiliğinden yapılan açıklamada, 23 Mart günü saat 21.00 sıralarında ailesi ile Çocuk Şube Müdürlüğüne müracaatta bulunarak  darp edildiğini iddia eden E.E'nin (16) Avukat ve Sosyal Çalışmacı refakatinde alınan ifadesinde, olayın başka boyutları olacağı ihtimalinin ortaya çıktığı belirtildi.

Mağdurun tekrar  alınan geniş çaplı ifadesinde, E.E'nin 2013 yılından itibaren G.Ç, C.B, K.B ve V.B. isimli şahısların cinsel istismarına maruz kaldığını, B.S. isimli şahsın da kendisini darp ettiğini beyan ettiğinin belirtildiği  açıklamada, Nöbetçi Cumhuriyet Savcısının talimatı doğrultusunda Sevgi Evleri'ne teslim edilerek koruma altına alınan olay mağduru  E.E. adlı çocuk ve ailesiyle ilgili gerekli rehabilitasyon ve destek çalışmalarının da eş zamanlı olarak başlatıldığı bildirildi.

Açıklamada menfur olayla ilgili yapılan çalışmalarda şüphelilerin açık kimlikleri ve adreslerinin tespit edildiği, Nöbetçi Cumhuriyet Savcısının talimatı doğrultusunda 25 Mart saat  11.00 sıralarında olayın şüphelileri olan G.Ç, C.B, K.B ve V.B. isimli şahısların yakalandığı belirtilerek, şüphelilerin alınan ifadelerinde K.B. haricinde diğer şüphelilerin suçlamaları kabul etmediği belirtildi.

 Açıklamanın devamında şüpheliler G.Ç, C.B, K.B ve V.B'nin adli mercilere sevk edildiği, V.B'nin savcılık sorgusu sonrasında serbest bırakıldığı belirtilerek, G.Ç, C.B ve K.B'nin nöbetçi mahkemece tutuklanarak Bingöl'de kapalı cezaevine teslim edildiği ifade edildi.

Açıklamanın sonunda, “Aynı olayda şüpheli olan B.S. ise 26 Mart'ta yakalanmış olup, Nöbetçi Cumhuriyet Savcısı tarafından alınan ifadesinden sonra salıverilmiştir. İlimizde yaşanan bu menfur olayla ilgili mağdurun kişilik haklarının korunması, suçluların da en ağır şekilde cezalandırılmasına yönelik çalışmalarımız titizlikle devam etmektedir. ”ifadelerine yer verildi.  (İLKHA)


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.