banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Taşlıdere Belediye trafik kazası Aşağı Yazıcı

Bilal Erdoğan, Kobanililer için TÜRGEV'le Şanlurfa'da

Öğlen saatlerine doğru  Gap havalanın İstanbul uçağıyla gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan kızı Esra Albayrak ve TÜRGEV Yönetim Kurulu Başkanı Av. Arzu Akalın'ı havalananda Ak parti milletvekili Zeynep Karahan Uslu ve Ak parti teşkilatı karşıladı.


TÜRGEV öğrencileriyle birlikte Bilal Erdoğan ve Esra Albayrak'ın Balıklıgölü ziyaret ederek kutsal balıklara yem attılar. Balıklıgöl'deErdoğan'a Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mustafa Tepe, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol eşlik etti.


 TÜRGEV yönetim kurulu başkanı Av. Arzu Akalın, öğrenciler ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan ve kızı Esra Albayrak Suruç, Bostancılar köyüne geçerek burada köylüler tarafından himaye edilen Kobanililer ile görüştü.

 

 FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ

 

Daha sonra buradan YİBOya geçerek Kobanelilerle görüştüler. Getirilen yardım malzemeleri mdağıtıldı. Daha sonra ilçeden ayrılan heyet, havaalaınan geçerek tarfeli uçakla istanbula'a döndüler. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.