banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Diyarbakır

Azılı Siyonist Alçak Liberman istifa ettiğini duyurdu

Alçak sözler söyleyip istifa etti! Sürpriz gelişme
İsrail Savunma Bakanı Avigdor Liberman istifa ettiğini duyurdu. İstifa gerekçesi olarak İsrail'in Hamas'la yaptığı ateşkesi gerekçe gösteren Liberman, küstah açıklamalarının devamında "İsrail hükümetinin teröre teslim olduğu" dedi.
İsrail Savunma Bakanı Avigdor Liberman istifa ettiğini duyurdu.
Kurmaylarıyla gerçekleştirdiği görüşme sonrası basın toplantısı düzenleyen İsrailli bakan istifa haberini burada açıkladı.

İstifa gerekçesi olarak İsrail'in Hamas'la yaptığı ateşkesi gerekçe gösteren Lieberman, küstah açıklamalarının devamında "İsrail hükümetinin teröre teslim olduğu" dedi.

İstifa eden Savunma Bakanı Lieberman'ın basın toplantısından bir kare...İstifa eden Savunma Bakanı Lieberman'ın basın toplantısından bir kare...

İSRAİL SİYASETİNİ ZOR GÜNLER BEKLİYOR

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun liderliğini yürüttüğü ve Liberman'ın da içinde yer aldığı 6 partili koalisyon hükümetinin 66 milletvekili bulunuyor.

Savunma Bakanı Avigdor Liberman liderliğindeki İsrail Evimiz Partisi İsrail meclisinde 5 sandalyeye sahip. Liberman'ın istifasıyla birlikte koalisyonun sandalye sayısı kritik sınıra, yani 61'e düştü. Koalisyon hükümetinin 120 sandalyeli İsrail meclisinde güvenoyu alması için 61 milletvekiline sahip olması gerekiyor.

ERKEN SEÇİME GİDİLEBİLİR

2016'da Savunma Bakanlığı görevine gelen aşırı sağcı siyasetçi Avigdor Liberman'ın istifasıyla birlikte, Netanyahu liderliğindeki koalisyon hükümetinin tehlikeye girebileceği ve İsrail'de erken seçimin gündeme gelebileceği belirtiliyor.
KAYNAK: HABER7

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.