banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

Alimler Birliği Başkanı Yusuf el-Karadavi'den Erdoğan'a darbe mektubu

Müslüman Âlimler Birliği Başkanı Yusuf el-Kardavi, Türkiye’deki gelen darbe girişiminin başarısız olmasından dolayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a gönderdiği mektupta ‘yanındayız’ mesajını verdi.

Yusuf el-Karadavi, Erdoğan’a mektup göndererek, yanında oldukları mesajını verdi. Müslüman halkların ve dünyadaki hür insanların Erdoğan’ın yanında olduğu belirtilen mesajda şu ifadelere yer verildi:

“Batıla karşı hakkın, zulme karşı adaletin, despotlara karşı halkın, cellâtlara karşı özgürlüğün ve halkları sopayla yönetenler ile şiddetle zulmedenlere karşı şura ve demokrasinin yanında olduğun için hepimiz yanındayız. Sayın Cumhurbaşkanı, insanları hakka yönlendireceğin, akli selime çağıracağın, zayıflara sahip çıkacağın, baskı altında kalanları destekleyeceğin, senin ve bizim istediğimiz Türkiye’yi inşa etmek için dosdoğru yoldan yürü.”

Karadavi mesajını, “Ey iman edenler! Allah'a karşı gelmekten sakının ve doğrularla beraber olun” mealindeki ayet-i kerimesi hatırlatılarak bitirdi. (İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.