banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Urfa Haber büyükşehir Başbakan Sanlıurfa

Afrin için Şanlıurfa'da toplandılar

Zeytin dalı hareketi ile Afrin'i terörislerden arındıran Mehmetcik'ten sonra yerel halka insani yardımların sürdürülmesi için Şanlıurfa siyasetçileri, bürokratı ve STK'ları toplandı. Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Başkanlığında Valilik toplantı salonunda gerçekleşen toplantıya Eyyübiye Belediye Başkanı MEhmet EKinci, Harran Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Abdülkadir Açar, Suriye Yardım Platformu sözcüsü OSman Gerem ve STK temsilcileri hazır bulundu.

Destansı bir mücadele ile sınır ötesi opresyonu gerçekleştiren Ordu'dan sonra STK'lar ise yerel halka insani yardım yapma konusunda çalışmaları sürdürüyor. Şanlıurfa'dan Afrin halkına yardımlar süreceğinin altı çizildi. 

Mazlumların ve garibanların umudu olan Türkiye her zaman kucak açarak ve yardım ederek dünyadaki tüm mazlumların sığınağı oluyor. 

www.balikligol.com 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.