banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl Balıklıgöl Suruç Urfa Haber

Afrika'da Tilbe Hayratı Açacak

Müslüm Aktürk/İSTANBUL
Ünlü Sanatçı Yıldız Tilbe müzikteki başarısının yanı sıra hayırsever kimliğiyle de yıldızlaştı. Tilbe, Somali’de iki su kuyusu açtıracak.
Edinilen bilgiye göre, Ramazan ayının ilk günlerinde Afrika’da susuzluk çeken Somali ve Gana’da anne babasının adını taşıyan “Ali ve Altun Tilbe Hayratı” adında iki su kuyusu açtıran star, aynı bölgede açılmak üzere iki kuyu sözü daha verdi. Ünlü şarkıcı, “Afrika’da kuraklık yaşayan diğer ülkelerde de anne ve babası adına su kuyusu açtırmaya gücüm yettiğince devam edeceğim” dedi.
YETİM ÇOCUKLARLA İFTAR
Yıldız Tilbe, geçtiğimiz günlerde de Deniz Feneri Derneği’nin Zeytinburnu’nda düzenlediği iftar yemeğine katılmış ve yetim çocuklarla birlikte olmuştu. İftar yemeğinde yetim çocuklara sürpriz yapan aynı zamanda Deniz Feneri Derneği’nin bağışçısı olan sanatçı, yetimler ile birlikte bol bol hatıra fotoğrafı çektirmişti. İftar sonrası 100 yetim ailesine ve çocuklarına bayram harçlığı dağıtan sanatçı hayranlarıyla bol bol resim çektirip sohbet etmişti. 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.