banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Şanlıurfa Valiliği urfahaber Sanlıurfa Urfa

ABD Dışişleri Bakanı Ankara'ya geliyor

Dışişleri Bakanlığı’ndan yapılan yazılı açıklamaya göre ABD Dış İşleri Bakanı John Kerry bir takım görüşmelerde bulunmak üzere Ankara’ya geleceği bildirildi.

Dışişleri Bakanlığı’ndan yapılan açıklamaya öre 12-13 Eylül 2014 tarihleri arasında gerçekleşek iki günlük ziyarette konuk bakan Ankara’da Dışişleri Mevlüt Çavuşoğlu bir görüşme gerçekleştirmesi ve ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından kabul edilmesi öngörülüyor.

ABD Başkanı Barack Obama’nın Beyaz Saray’da düzenlediği basın toplantısında IŞİD  planını açıklamasının ardından, ABD Dış İşleri Bakanı John Kerry Suudi Arabistan’ın başkenti Cidde’de, aralarında Türkiye, Mısır, Irak, Ürdün, Lübnan, Katar, Kuveyt, Bahreyn, Birleşik Arap Emirlikleri (BAE), Umman ve Suudi Arabistan dışişleri bakanlarnın katıldığı bir toplantı gerçekleştirdi.

ABD Başkanı Barack Obama Beyaz Saray’da düzenlediği basın toplantısında IŞİD’e karşı 4 aşamalı bir plan açıklamasının ardından, Dış İşleri Bakanı John Kerry’nin  Suudi Arabistan’daki toplantının ardından Ankara’ya ziyaret gerçekleştirmesi, gelmesi dikkatlerden kaçmadı.   (İLKHA)






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.