banner2
Öne Çıkanlar Urfa Yetim Der Onur Bilgen ilçe Mardin

ABD Başkanından Bomba Açıklamalar: Şimdi eve dönme...

Dün ABD Başkanı Donald Trump Suriye'den çekilme kararı almıştı. Trump bu kararının ardından bugün yeni açıklamalar yaptı.

Sosyal medya hesabı Twitter'dan bir mesaj yayımlayan Trump, "Suriye'den çıkmak sürpriz değildi. Yıllardır bunun için çalışıyorum ve 6 ay önce niyetimi yerine getirmeye karar verdiğimde biraz daha kalmaya karar verdim. Rusya, İran, Suriye ve diğerleri DAEŞ'in yerel düşmanları. Hepimiz çalışmak için oradaydık. Şimdi eve dönme ve yeniden inşa etme zamanı" dedi.

Trump açıklamasının devamında, "ABD, hiçbir şey kazanmadan değerli yaşamları ve trilyonlarca doları, yaptıklarımızı takdir etmeyen kişileri korumak için Ortadoğu'nun polisi mi olmak istiyor? Sonsuza kadar orada mı kalmak istiyoruz? Artık diğerlerinin savaşma zamanı" ifadelerini kullandı.
(Haber7)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
rg 5 yıl önce

Abd terorist pkk ordusunu kurdu,simdi disaridan bu teroristleri destekleyecek.. yani bu hainlerin uzaktan kumandasi kursel terorist abd nin elinde..Turkiyenin acilen suriyedeki pkk terorisylerini yok etme opeeasyonu yapmali.. abd nin uzaktan kumadasini tesirsiz birakmali.