banner2
Öne Çıkanlar Urfa Haberleri Sanlıurfa FETÖ Nihat Çiftçi PKK

80 çocuk sünnet ettirildi VİDEO

Ay Işığım Derneği tarafından düzenlenen İstanbul’daki Şanlıurfalı işadamlarının finanse ettiği törende 80 çocuğun sünnet töreni gerçekleştirildi.

 

Düzenlenen sünnet töreninde konuşan Başkan Güvenç, sünnet edilen çocuklar ile organizasyonun düzenlenmesinde destek ve emek veren hayırseverleri tebrik ederek, “Bu organizasyonu yapan Ay Işığım derneğimizle İstanbul’daki değerli gönül dostu işadamlarımızı buradan tebrik ediyoruz. Şükranlarımızı ve tebriklerimiz sunuyoruz. Allah razı olsun. İnşallah bu gençlerimizin düğünlerini yapmayı ve katılmayı arzu ediyoruz” şeklinde konuştu.

 

Sünnet Törenine Başkan Celalettin Güvenç’in yanı sıra Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, İşadamları ve aileler katıldı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.