banner2
Öne Çıkanlar Urfa Yetim Der Onur Bilgen toz Sugeldi

2 Yıl Öncedeki Haber Yine Gündemde

Yaklaşık iki yıl önce ‘Bilimin açıklayamadığı bebek’ başlığı ile gündemde olan haber bugün yine neredeyse tüm internet sitelerinin gündemine geldi.

Rusya’da 1 yaşındaki bir bebeğin vücudunda Arapça yazılar belirdi haberi yaklaşık iki yıl önce ‘Bilimin açıklayamadığı bebek’ başlığı ile yine gündemdeydi. Bugün ise yine birçok site aynı haberi “8 aylık bebeğin bacağında Allah yazıyor” başlığı ile okuyucularına duyurdu.
Medya dış haberler konusunda çeviri haberciliğinin ötesine gidemiyor yönünde eleştirilere maruz kalmaktan henüz kurtulamamışken şimdi de eski dış haberleri yeniden gündeme getirdiği için eleştiri oklarının hedeflerinde kalacak.

İşte bugün internet sitelerinde yayınlanan o haber: 

8 aylık bebeğin bacağında Allah yazıyor 

Doğumundan 2 gün sonra vücudunda Arapça yazılar çıktı...Rusya'nın Dağıstan Bölgesi'nde bulunan Mahaçkale'de yaşayan bir ailenin daha bir yaşına bile gelmemiş bebeğinin vücudunda ortaya çıkan Arapça yazılar, ülkede günün en çok konuşulan konuları arasına girdi.

Doğduktan iki gün sonra bebeğin vücudunda yazıların ortaya çıkmaya başladığını söyleyen anne ve babası ortaya çıkışında bebeğe oldukça acı veren yazıların kendilerini şok ettiğini açıkladı.

'İŞARETLERİMİ İNSANLARA GÖSTERİNİZ'
Genellikle Pazartesi ve Cuma günleri farklı yazıların ortaya çıktığı belirtilen bebekte son çıkan yazıda ise; "İşaretlerimi insanlara gösteriniz" yazdığı tespit edildi.


Doktorlar durumun görülmemiş bir vaka olduğunu belirtirken bebeğin bacağını inceleyen Dağıstanlı din adamları bunun Allah'ın bir mucizesi olduğunu belirttiler.

Bunlarda yaklaşık iki yıl önce yayınlanan o haberler: 





gazetea24

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.