banner2

Din İlahi kanundur. İnsanlar dinin emir ve yasaklarına uyduğu müddetçe rahat edebilirler. Güç elde edebilirler, Galip olabilirler. Müslümanlar bu gün zillet içinde yaşıyorlar. Kan, gözyaşı, Ölüm işgal göç insanlık dışı ne kadar fiil varsa hepsi Müslümanlara bulaşmış veya bulaştırılmış, bu tablo Müslümanların kaderi olmasa gerek, İnanıyorsanız üstünsünüz bir dinin mensubu iken, niçin biz bu hallere düştük. Bunun çok nedenleri var. En belirgini Müslümanlar Dini dünyaya feda ettiler, Dine uyacaklarına Dini dünyaya uydurdular. Siyasetinde, ticaretinde, adaletinde yönetim biçiminde, tüm yaşam alanlarında dini hep kendilerine uydurdular. İçi boşaltışmış bir Din, Uyduruk bir Din ile yaşamayı kabullendiler. Beşeri siyaset dini kullanıyor, Şeyh geçinen dini kullanıyor. Hoca geçinenler dini kullanıyor, adı sivil toplum kuruluşu olanlar dini kullanıyor. Basın, namdar ekranlar Dini Kullanıyor. İhalelere fesat karıştıranlar Dini kullanıyor. Ticaretle uğraşanlar Dini Kullanıyor. Allahın evleri camiler, kutsal mabetler bile hainlerce dini alet ederek Dini kullanıyorlar. Dini kullanmakla mazlum halkı da inek gibi sağıyor, kaz gibi yoluyor. Mazlum halk öyle narkozlanmış, öyle ezilmeye sömürülmeye yatkın hale gelmiş ki, gerçek din anlatılınca semtinden firar ediyor.

İnsanlar arasında çıkarılmış hayırlı bir Ümmet böylemi olmalıydı? Kılınan Namazla, gidilen hac, umreyle, verilen zekâtla, okunan, anlatılma yan Kuranla bu toplum gerçek kıbleyi bulamaz. İyilikleri emretmek, Kötülüklerden alıkoymak, cihat etmek bugün farzı ayın hükmündedir. İsyanların arşı alayı titrettiği, Müslümanların Allahın gazabına uğradığı bir asırda yaşıyoruz. Din ibadetler insanı kötülüklerden alıkoyar diyor, Kötülükler işlemeye devam ediliyor. Din Yahudi ve Hıristiyanları dost edinmeyin diyor Gâvur dost edinmeye çalışılıyor. Hâlbuki onlar bir birinin dostudurlar. Müslüman’ın dostu Müslüman’dır. Din sizden olan başa, idareciye itaat edin diyor. Harama öncü olanlara itaat ediliyor, alkışlanıyor, toz kondurulmuyor. İçki Fabrikasına Müdür olana nasıl itaat edilebilir. İdareci, yönetici Müslüman olabilir. Ancak kimse sistemi sorgulamıyor Maddeci, ezberci, Fizik ötesine inanmayan bir eğitim devam edilsin, Faizsiz ekonomi olmaz bu saltanat, sömürü devam etsin aman dokunma eleştirme, asrın fitnesi zina her tarafı sarmış, yapan yaptıran razı aman karışma, eleştirme, bu melanetten aile yuvaları yıkılmış, boşanmalar zirve yapmış, kimsenin umurunda değil.

Bu tahribat bilinçli olarak yapılıyor sanki her mahalleye kadına şiddeti önleme ve izleme mekânları bile tesis edilmiş bu mekânlar sadra şifa olmadığı halde aynı proje devam ediliyor. Kadın kocasını şikâyet etse sorgusuz sual sız erkek altı ay evden uzaklaştırılıyor örfler bile ayaklar altına alınıyor. Toplumumuz bunları kabul etmez. Kadın cinayetlerinin çoğu yanlış önlemlerin tezahürüdür Bizler dini sisteme uydurmaya çalışırken, dünya işlerini de beceremedik, dünyadan da Ahretten de olduk sebep olanlar utansın. Yılda iki Dini Bayramımız var. Ramazan Bayramı, Kurban Bayramı her ikisini de uyduruk dinle geçiriyoruz. Ramazan Ayında Oruç Tuttuk Farzdan fazla teravih namazına önem verdik hafızlar Kur’an-ı kerimi güzel okudular ancak Kur’an-ın anlamını kimse bize anlatmadı. Uyduruk yaptıklarımızla bize cennetler vaat edildi. 21 Ağustos’ta kurban Bayramını idrak ettik, Bayram günlerine 9 gün Bayram tatili dedik, Uyduruk din anlayışı ile kurbanlar kesildi Allahın ne ete nede kana önem vermediğine önem verdik. Takvadan uzaklaştık. Aynı apartmanda oturan en az 20 ev bir birine selam vermedi, bayramlaşmadı, kesilen etlerin çoğu dağıtılmadı, bol bol kıymalar çekildi donduruculara kondu, katlarda, yatlarda, mağaralarda, ormanlarda, su kenarlarında yemeyi bekliyor.

Bu nasıl bayram anlayışı anlamış değilim. Bayram Namazını Karaköprü’de kıldım bayram vaazları çok sönük ve yağsız Namazdan sonra yine makbuzsuz para toplandı halk uyduruk dine alıştırılmış ya,ver parayı gir cennete,Beyinsizler yüzünden bizi helak etme Allah’ım.Karaköprü  belediyesinin bayram günü Kurban kesim yerlerini tahsis,organize,temizlik,ilgi alaka takdire şayandı.Genç başkanı tebrik ediyorum.Kara Köprüde Pazartesi Pazar yeri Bayram günleri için kurban kesim yeri olarak tahsis edilmiş.Aynel yakin bayramın birinci günü çok kurbanlar kesildi,her kesilen Kurbanın başında en az beş fakir vardı et istiyordular.Kurban kesen hiç birinin fakirlere et verdiğini görmedim.Fakire ya ciğer oda zenginlerce  yenmeyeni,ya kelle yada işkembe, yada mumbar verenleri gördüm acı bir tablo keşke görmeseydim.

İlimizde Bayramın üç günü ulaşımın parasız olması çok sevindirici, çok kişinin dua ettiğini gördüm. Keşke idarecilerimiz haftada bir gün halk otobüslerinde halkla beraber bir günde olsa yolculuk yapsalar, Milletvekilleri de ayda bir halkla beraber olsalar vekillerimiz yenileri VİP e alıştılar belki tenezzül etmezler. İlimiz bayram günlerinde belki en sakin günlerini yaşadı. Şehir sanki boşalmıştı ben böyle gördüm Bayram günlerinde Camiler bile boştu. Dini kendimize uydurmaya çalışsak bile, insanımız yapmacıkta olsa sıcakkanlı, dindar, seve candır. Camilerde Doların inmesi için dua eden hocalarımız Cahil bırakılmış mazlum halkımıza gerçek dini anlatsalar en büyük sevaba nail olurlar. Dünyevi sıkıntılardan kurtulmak istiyorsak Din bize uymaz biz mutlaka gerçek dine uymalıyız. Dini Dünyaya uyduranlar Dini kullanan dünya perestlerdir. Vesselam…

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.