banner2

Dindar olmak Dünyanın en büyük şeref ve servetidir. Dünya servet, şöhretleri insanları yozlaştırdı. Numune insan tipi çok azınlıkta. Olanlarada insanı asimile eden, insanlıktan çıkaran, taraflı gaddar kemiksiyaseti bulaşmış.irşatlar tesir etmiyor.

Bu afetten olsa tarihte kardeş kardeşi kesmiş,idam etmiş,zindana atmış, sürgüne tabi tutmuş bunlar yapılınca Din, iman, vatan, beka, Bayrak kimseye bırakılmamış. Bu tablo geçmişte olduğu gibi asrımızda da zirve yapmıştır.

Dört  haram Aylar; Zilkade, Zilhicce, muharrem, Recep Aylarıdır. Recep ayı Haram Aylardandır bu Aylarda savaş yapılmaz insan öldürülmez sulh yapılır. Çareler aranır.
Dünya büyük bir tufan yaşıyor çareler aranıyor. En çok kemirgenlerin huzuru kaçmış, faturalar halen mazlumlara çıkarılmak isteniyor. Dindarlıkla geçinenlerde bu zulüm balyozuna çoğu zaman alet oluyor.
Adalet, Acıma duygusu, adil paylaşıminsan hakları,Sulh anlayışı,nümune insan tipi, Doğruluk ve güven gibi hasletler Müslümanlarda olmalı ki, başkaları özensin. Bu hasletlerimiz hercu merc olduğu için,Din budur diye iç dış şeytani akımlar dine saldırıyor.

Ülkemizde Bir milletvekili Dini değerlerimize saldırıyor Dine çağ dışı diyor. Bu söylemi kınıyorum. Sanki Müslümanlar Dine saldırmıyor, sömürü sistemlere uydurmuyor. Acıkçası dünyalık için Dini kullanmıyor. (Zinayı serbest bırakmak,halen ABD. AB. Kapılarında dolaşmak, Isırıcı yılanlardan medet ummak, Din dışı sözleşmeler imzalamak,uygulamak, sözde kadına şiddeti önlemek adına İstanbul sözleşmesinin batıl iman esaslarını yürürlüğe koymak uygulamak, kanunla haram etlerin kesim, satışlarıne ruhsat vermek, Kesin haram Faize esneklik göstermek, nesli bozan süt bankasını kurmaya cüret etmek ve nice haramları işlemede öncü olmak gibi)

Bunları Dindarlar yapıyor diye alkışlamak mı lazım? Bu eylemlerin hepsi islama göre cağ dışı ve cahiliye adetleridir. Din düşmanları: Dine dinin değerlerine acımasız saldırılıyorsa bunun nedeni,çoğu sakat din anlayışını müslümanların yaşam tarzında idare tarzında gerçek dinle değil, uyduruk dinle hayat sürdürmelerindendir.

Yoksa Adaletten kim kaçar, adil paylaşımdan kim tiksinir. Rusya ile ukrayna arasın daki olasi işgalde Sayın Cumhurbaskanımızın barışçıl, sulhçu söylemlerini, Kuzey Irakla ilgili olumlu Ilımlı mesajlarını alkış geçte olsa alkışlıyorum.

Bağdat, Şam, Traplus, Filistin Harap olduktan sonra. Bölge için bir kanser uru olan bebek katili ,işgalci İsrail ile her türlü anlaşmayı,normalleşmeyi de retediyorum.
Gayemiz sulh olsun Müslümanlar gerçek dine döner, yaşarsa belki insanlık esaretten, kölelikten kurtulur. Mazlumların ahı indirir şahı bekleyelim.

Dindarlıkla yozlaşmayı bırakalım. Vesselam..

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.