banner2

Demokrasi kelimesi halk idaresinin çoğunluğu anlamlarına gelir. Geçmiş kültürümle, yeniden tekrar lügatlere baktım anlam aynı, kelime Latince, yani bizim değil. Bu şekilde kabul edilmiş ve yasalara geçmiş, yöneticilerimiz sakız gibi çiğniyorlar demokrasi kelimesini, keşke anlamları gibi icraatı da aynı olsa, maalesef öyle değil, batıdan ithal bu kelime meğer Müslümanlar için bir şey ifade etmiyormuş, tam tersine Müslümanlara bu isimle tuzaklar kurulmak için hazırlanmış bir kılıfmış. Seçimmiş, liyakatmiş, çoğunlukmuş, halkın iradesiymiş, bunların hiç biri kriter değilmiş. Demokrasiyi icat edenlere seçilen kişi onlara uyumlu ise, hiç mesele yok, işgalde ortak, kan dökmede ortak, sömürüde ortak olursa o zaman müttefiksin, bendensin demektir. Bu yalancı sistemler tarih önünde bir gün hesap verecekler er yâda geç.

 

Bunların yaptıklarını sağır sultanlar bile gördü ve işitti. Bunlar pisliklerini karla örtseler bile bugün her şey aleni olarak ortada, elin gâvuru tıynetinin gereğini yapıyor. Aslında biz Müslümanlar da geçmişten ders almıyoruz. Bu demokrasi katilleri daha önceki dönemlerde Ortadoğu’nun tamamını sömürgeleri altına almışlardı. Yıllarca Müslümanları bir taraftan sömürdüler diğer taraftan da gelişmemeleri için sürekleri baskı, zulüm, geri bırakma, sen üretme ben sana fiyatının iki katına vereyim gibi unsurlarla bu güne getirip şimdi ise malumunuz. Ey Müslümanlar uyanın artık diyen bir lider de çıkmadı ta ki, Tayyip ERDOĞAN Başbakan olana kadar. Ya Müslümanlar neden bunlara uyuyorlar ki. Anlayan varsa beri gelsin. Mısırda darbe olur Suudi yönetimi firavundan yana tavır belirler, maddi yardım yapar. Paralı askerleri baltacı katiller tarafından Müslümanlar katledilir binlerce, bu Kıpti kraliyet yönetimi yine katillere taraf, niçin çünkü mısırdaki kıyam, zafer, Muhammedi bir zaferdir, şehitlerin kıyamıdır, bennaların, kutupların askerleridir de ondan korkuyorlar, saltanatlarına bir gün zarar gelebilir. Endişeleri var. Bilmiyorlar k her şey devam eder zulüm asla.

 

Samimi olarak soruyorum demokrat geçinen AB. ABD. Nin İlkelerinde krallık varmıdır? Bu bile bir çelişkidir. Yoksa niçin batı krallarla kol koladır. Orta doğuda ki, tüm kral Kıpti kılıklar bugün bize kurşun sıkan, bizi öldüren, sömürenlerin maddi dolum tesisleridir. Bu katillerin ekonomileri kralların servetleri ile ayakta durmaktadır. Hani bu Suudi yönetimi hadimul Haremeyn idi. Hâlbuki Hainül Haremeyndirler haberimiz yok. İşin daha ötesi hadimul Amerika katilleri taraftarı imişler tam anlaşılmış. Hele bu İran’a ne oluyor! Hani İran İslam cumhuriyeti idi, sakız gibi çiğnediği sloganı büyük şeytan Amerika ve küçük şeytan İsrail’di. Suriye de Katil Esad’a karşı hürriyet mücadelesi verenleri katletmek neyin nesi, samimiyetsiz İran yönetimi, Türkiye’den, Sayın Başbakan olmasaydı şimdi İran’ın esemesi kalmazdı. Atalarımız demiş besle kargayı oysun gözünü. Vay vefasızlar vay, Amerika, mezhep, İsrail âşıkları, sosyalist Rusya ve Çin sevdalıları İran yönetimi. Müslüman’ın kanını siz mi akıtacaktınız? İran! Şah İsmail, Pers İmparatorluğunun zihniyetini taşıyor. Yaptıklarınız nesillerin zihninden silinmeyecek.  Er yâda geç hesabını vereceksiniz. Müslüman katilleri! Söylemlerden öte elinizdeki silahı İsrail’e çevireceğinize, maalesef silahı Müslüman’a çevirdiniz iç yüzünüzü görmeyen kalmadı. Lideriniz inkılâpçı Humeyni! Ey Ümmet fertleri her fert yere tükürse dünya katilleri Müslüman’ın tükürüğünde boğulur demişti. Siz neye hizmet ediyorsunuz?

 

Bu demokrasi havarileri dünyanın gözü önünde, Bosna’da binlerce Boşnak’ı katlettiler. Müslüman hanımların ırzına geçtiler, hamile bıraktılar. Demokratlardan ses yok. Afganistan’ı işgal ettiler. Halen kan akmaya devam ediyor. Irakta milyonlarca Müslüman’ı katlettiler, işgal etiler, Libya da, Tunus ta, tüm İslam coğrafyasında halen kan akıtmaya devam ediyorlar. Bu firavun yapılılar ne zaman hesap verecekler, Müslüman halklar başındaki kukla yönetimleri alaşağı ettikleri zaman inşallah, katillere işbirlikçilere kıyamda olanlar, şahadet şerbetini içenlere selam olsun. Müslümanlar! Siyasette birleşin, ekonomide birleşin, aranızdaki noktaları atın, virgülleri kaldırın bir ve beraber olun, o zaman Allah’ın yardımı size ulaşır.

 

Kesin olarak anlaşılmıştır ki, gâvurdan dost, it derisinden post olmaz, Müslüman Müslüman’ın dostudur. Laiklikle, demokrasi yalanı ile sözde insan hakları kuruluşları ile Müslümanlar kanmasın. Aldatılmasın. Ölen Müslümanlar kadar tavuklar böyle hunharca öldürülseydi, batı top yekûn ayağa kalkardı. Yalancı hayvan sever savunucuları avazı çıktığı kadar bağırırlardı.

 

Nerdesiniz ey! Yalancılar. Ölen insan, ölen Müslüman, vicdanlar sönmüş, kulaklar sağır, gözler kör. Bundan sonra hangi yüzle demokrasi, insan hakları, laiklikten bahsedeceksiniz, sizde hayâ varsa, ar damarınız çatlamamış ise bu yalanı bir daha kusmazsınız. Ey katillerin yandaşları, kalemşorları, alkışçıları, silahşorları, put edindiğiniz, katiller, sizinle beraber şehitler kanında boğulacaksınız. Yaptıklarınız yanınıza kar mı kalacak, Müslümanlara yapılanlar İsrail sivillerine, masum çocuklara, kadınlara yapılsaydı bir Müslüman olarak zulmü inancımız gereği kınardık, Bu Demokrasi katilleri, demokrasi putunu kendileri dikiyorlar, acıkınca yiyorlar.  siz nasıl bir vicdan taşıyorsunuz, adaletiniz bu mu? Adaletiniz buysa batsın inşallah.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.