banner2

15 Temmuz 2O16 Akşamı Türkiye de nefretle anılacak ve tarihe kara bir leke olarak girecektir. Allah’tan, peygamberden, dinden, imandan, risale-i nurdan bahsedeceksiniz halkın oyları ile işbaşına gelmiş hükümete, seçilmiş Cumhurbaşkanına karşi pardon deyip, sinsice, gaddarca masum insanların üzerine bomba ve kurşun yağdırıp katlederek kanlı darbe yapacak, gaspla milli idareyi ele geçirmeye çalışacaksınız. Yapılanlara yazacak kelime bulamıyorum. Darbe vuruştur kime vuruş mazlumlara vuruş. Darbe aktörlerin de insana verilmiş en büyük nimet olan akil devre dişidir. Gözler kordur, kalpler ödlektir. Şükür ki, din, namus, mazlum insan düşmanları ilk olarak beceremediler, Zalimin zulmü varsa mazlumun da Allahı ve İman gücü vardır. Elhamdülillah, ne kadar şükür edilse azdır. Olanlardan ibret alınarak, Kur’an-a, Sünnete, Fıkha daha çok bağlanmamız elzemdir. Yöneticilerimize Yol gösterme gerçek âlimlerimizin görevidir. Nedense beşeri soygun düzenleri seçimle, seçilerek de olsa Müslüman liderleri, yöneticileri sevmezler. İslam ülkelerinin kaderi olsa gerek, darbe sonrası tüm alanlarda Halkın direnişi, varlık gostermesi, birlik olması, milli iradeye sahip çıkması, her turlu takdire şayandir, ancak heyecandan olsa gerek, islami terimler çoğu zaman unutuluyor. Demokrasi kelimesinin camilerde bile kurtarıcı bir şeymiş gibi hacı, hoca, şeyh, seyda, efendilerin dillerinden düşürmemeleri bende ayrı bir darbe sarsıntısını meydana getiriyor. Siyasilerimiz konumları gereği bu kelimeyi kullanabilir.

Akli selim yöneticiler laiklik ve Demokrasi kelimelerini ineğe tapanlar gibi kutsal kabul etmeleri, her gün dillendirmelerini aklım almiyor. Hâlbuki darbe gecesi ve sonrası tüm Camilerimizde bağrı yanık müezzinlerimiz sala ve ezan okudular, risk ve korkulara rağmen, ezan sesinin ulaştığı yere kadar şeytanlar kaçar ya aynen öyle! Darbeci şeytanlarda öylece kaçtılar. Başta Rabbimizin yardımı, iyilerin duası, başta Sayın Cumhurbaşkanımızın menfur hadiseye karşi inanç, cesurca direnme azmi, en önemlisi halkın darbeye karşi cani pahasına tepkili olması şerri def etmeye karşi duruşu milletçe kanlı baskın mağlup edilmiştir. Darbenin hiç biri iyi değildir. Tüm darbeleri kınıyorum. Barbar katillerce şehit edilen kardeşlerime Allahtan rahmet, yaralilara acil şifalar, yakinlarina da sabrı cemil niyaz ediyorum. Mevlam bu kanlı gaspçı günleri bir daha bu ümmete göstermesin. Bu kanlı eylem henüz tazedir. Yazanlar yazıyor, konuşan konuşuyor, Bekâra kari boşamak çok kolay. Rabbim hakkin ve haklinin yardımcısı olsun. Bize düşen mazlumun yanında, zalimin de karşısında olmaktır. Bütün darbelerin temelinde diş etkenler mevcuttur. Kanlı eylemin kökü dışarıdadır. Diş etken bataklığın kaynağıdır bilinmesinde fayda vardır. İçteki katil caniler birer piyondur. Diş güçlerin çoğu iş başında olanlar dillerinin ucu ile darbeyi kınadılar, Siyonist odakların hepsi darbe mağlubiyetini içlerine sindiremediler, Kendileri için tehlike arz eden Sayın ERDOĞAN nin imha edilmesi gerekiyordu Diş basına bakılırsa bu katillerin neler kustuklarını görürsünüz. Hal bu ki Sayın ERDOGAN ümmet fertleri için bir kurtuluş simgesidir. Katiller, gasp hevesliler en ağır ceza ile cezalandırılmalıdır. En ağır ceza ilahi cazadır yani kısasa kısastır. Beşeri cezada olsa halkın ceza isteği katilleri idam etmektir. Darbe sonrası çok insan görevden alındı tutuklandı, soruşturma safhasında yaş kuruya çok dikkat edilmelidir. Darbenin bertaf edilmesi ile tehlike bitmiş mi?  Ben bittiğine inanmıyorum.

Kötülükleri önlemede, en büyük sıkıntı sistemde ve soygun düzenindedir. Darbeye karşi tekbir getirerek direniyoruz. Diğer taraftan sistem, faiz, zina, uyuşturucu dinen haram olan şeyler Müslüman’a manevi darbeyi indiriyor. Bir siyasi lider altı yıl sonra ilk olarak devletin resmi yayın kuruluşu olan TRT de konuşa bilmişim, konuşâ bilmem için darbenin olması mı gerekir diye söyleyebilmiştir. Bu siyasi lideri veya partisini sever veya sevmezsiniz anlayanlar için güzel bir tespittir. İlahi emirlerle konuyu pekiştirelim yüce rabbimiz buyurur (Siz onların dinine uymadıkça onlar sizden asla razı olmazlar) Bakara 2/120 ikinci ayette ise (Kâfirler birbirlerinin dostudur yardımcılarıdır eğer sizde bunu yapmazsanız, onlar gibi kenetlenmezseniz yeryüzünde bir fitne, fesat ve bozgunculuk olur Enfal 8/73 başka lafa ne hacet yol göstericimiz yüce rabbimizdir. Darbelere karşi kitlesel tepki eğer partiler fanatikliği veya liderler muhipliğinden ise sabun kopuğu misalidir inşallah yanılıyorum. Mevlam Cahiliye âdeti olan tüm kanlı, kansız darbe balyozlarından ümmeti muhafaza eylesin.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.