banner2

İnsanlık tarihinde ellerinde gücü bulunduran despotlar devamlı halkı baskı altında tutmuşlardır. Her devirde halktan yana tavır alan yönetimlere karşı despotlar durmadan sinsi tuzaklar içerisinde olmuşlardır. Bu doğrultuda Ülkemiz Türkiye’de de birçok askeri darbe gerçekleşmiştir. Her darbede ülke geriye giderek büyük yaralar almış, halklar sindirilmiş, insanlar ölmüş, başbakanlar asılmış… Ülkemiz ekonomik, siyasal, kültürel ve ahlaki olarak çöküntüye uğratılmıştır.

Ben burada darbeleri tarihi sıralamasına göre saymayacağım. Ben (2 gün öce) 15, 07,2016 tarihinde ülkemiz tarihinin tozlu sayfalarında yer alacak bir kara leke olarak gerçekleştirmeye çalışılan ancak Yüce Allah’ın ve halkın sağduyusunun baskın çıkması neticesinde başarılı olamayan darbeci eşkıyaların; Taksim meydanında kurşuna dizilerek idam edilmesi gerektiğine inanıyorum.

Çünkü darbe bir insanlık suçudur. Darbe katletmektir. Darbe kaostur. Darbe en ağır baskı ve dayatmadır. Zorbalıktır…

Milletin parasıyla, milletini ve vatanını dış tehlikelerden korumak için alınmış silahlarla milletin canına kast edenlerin başka şekilde cezalandırılması adalete sığmaz. Ve darbeye meyilli olanları cesaretlendirir.

Bugün milleti koruması gerekenler, silahını millete doğrultup yüzlerce insanı öldürüyor, binlerce insanı yaralıyorsa, bunun cezasız kalması, yada hafif cezalarla, hapisle… olmaz.!

Hukukçu değilim ama bildiğim kadarıyla Milletin ve Meclisin vurulduğu yerde Ceza hukuku değil, savaş hukuku devreye girer.  Bu yüzden bu eşkıyalar taksim meydanında kurşuna dizilmelidirler… bu kadar net…

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.