banner2

Tüm izmlerin çıkış gayesi sözde insanlığın kurtuluşu içindir. Kominizm, yavrusu sosyalizm, kapitalizm, Faşizm, Nazizm, Liberalizm. Kemalizm, Ateizm, Deizm Daha nicelerini sayabiliriz.Siyonizm varki, halen kudurgan gübrelerle sulanıyor.Tüm izmler için bedeller ödenmiştir.

Yokluklar, ölümler gözyaşları, işgallar, yolsuzluklar, Adaletsiz likler,adaletsiz paylaşımlar,kemirme, sömürmeler, köle gibi emekler, değersiz insanlık, Örgütsüzlükler, asimilasyonlar, yeri göğü inleten zülümler, cinayetler, derin oluşumlar, Doğa katiliği, kirlilik, iklimerozyonu hastalıklar bu izmlerin eseridir diyebiliriz.

Savaşlarda en çok silah tüccarları, ilâç sektörü, Küresel sermayaleler daha da şişer yönetilen mazlum halk ağır bedeller, faturalar öder, ödüyorlar. Rusya, Ukrayna savaşında Rusya halkı elli merkezde savaşa hayır protestoları yapıyor. 5000 ne yakın insan gözetim altında, sorguda, veya zindanda hukuk, demokrasi,halk insan hakları nerede?

  Her şey Kominist Potinin iki dudağı arasında, Ukrayna lideri zelenksi de aşırı yahudi komedyen, özel getirilmiş siyonizm yayılmacısı. Savaşa girmek için kışkıttılar. Başta Amerika, AB. Nato, İşini bi tirdikten sonra onuda gönderecekler.

Rusya liderinde tekrar Eski rusya özlemi var. Sosyalist, Ulusalcı, anti emperyalist, Doğu Perinçek, Putin ukraynadan çekilecek, putinin gayesi Amerikanın ve Natonun emperyal gücünü kırmaktır. Diyor.Türkçesi tek kutuplu dünyadan cift kutuplu Dünyaya dönüş  provası.Hemde zorbalıkla gaspla mazlumların ahıda yerde kalmayacak. Intikamda alınacak sermayeler battı batacak yanlış, insanlık imhasında kullanılan teknolojileri de sekteye uğrayacak.Islam ülkeleri suskun bizar, dışa bağımlı oldukları için geçim sıkıntısı ile karşı karşıya zamlar zirve yapmış.

İthalde çareler aranıyor tarım ülkesi olmamıza rağmen, tarımı bu hale getirenler utansın. Yağın fahiş yüksek fiyatından korkmayın yanlışlara yağdanlık ya panlardan korkun.

İnsanlık için hiç bir izm çare olmamış olmaz. Tek çözüm çare islamda islam hukuk ve islam ekonomisin de, mevcut olan Müslümanlarca asla. Çünkü din kullanılıyor basamak yapılıyor dünyalıklara feda ediliyor. Nuhun gemisine ihticaç var. Ulema dini beşeri sistemlere uydurmaya, korumaya alternatifsiz  fetvalar veriyor. Halkta narkozlanıyor.

İslam görün tülü Dindir sanıyor.Toplumlar cellatlarına aşık olmuşlarsa müneccimlerin nüshaları da fayda vermez. kurtuluş için Rabbim mazlumlara yardım etsin. Din baronlarından, izm muhiplerinden korusun Vesselam.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.