banner2


Lige verilen aradan sonra ikinci yarı başladı.
İlk yarı sonunda Şanlıurfaspor birçok futbolcusuyla yollarını ayırdı. Giden futbolcu sayısına bakan herkes ‘bu takım bitiyor mu’ dedi. Gidişat iyi göstermiyordu. Amma Tugay Kerimoğlu gibi Üstün futbol zekâsına ve yönetimle ortak akılla hareket edince ortaya mükemmel bir takım çıktı.
Zaten Şanlıurfaspor yönetiminden herkes umudunu kesmişti. Bu yönetimle daha fazla yol yürünemeyeceği kanattı oluşmuştu. Şanlıurfalı futbolseverler tüm umutlarını Tugay Kerimoğlu hocaya bağlamışlardı. Kerimoğlu da futbolseverlerin bu güvenini boşa çıkarmadı. Buradan Tugay Kerimoğlu teşekkür ettiğimi belirtmek isterim. Hem ona hem de ekibine…
El Hadji tartışmaları sadece iyi bir reklam oldu!..
Şanlıurfaspor’un devre arası transferleriyle tüm Türkiye’de gündeme oturdu. En çok ta Şanlıurfaspor'un Norveç'in Viking takımından aldığı Senegalli futbolcu El Hadji Makhtar Thioune'nin transferi Türkiye'de büyük tartışma konusu olmuştu. El Hadji, ilk maçında bütün bu tartışmalara nokta koyacak iyi bir futbol oynadı. Daha da iyi olmasını bekliyoruz.
İlk maça çıkan yeni transferlerin tümü iyiydi. Özellikle Erhan Kartal mükemmel oynadı. Lualua ve bir iki tane daha iyi futbolcu takviyesiyle bu takım şaha kalkacağına inanıyorum.
İkinci yarının ilk maçında Adanaspor karşısında iyi bir futbol oynadık. Tek eksiğimiz puansız dönmemiz oldu. Ama biraz da yediğimiz talihsiz gollerin yüzünden oldu. Umarım böyle talihsiz goller yemeyiz bir daha…

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.