banner2


Ruhlar aleminde yani Kalu beladan beri biz Müslümanız. O günkü ahdimize, misakı mıza bağlıyız. Sonradan bozulmamakla beraber bizi bozmaya çalışanlar var. 
Altın lağım suyuna atılsa bile ayarından zerre kadar fire vermez. Yer yüzünde ne kadar beşeri sistem, ideoloji, yönetim anlayışı varsa hepsi iflas etmiştir. Mekke cahiliye adetleri O zaman insanları nasıl köleleştirmiş ise, Asrımızda da Ceberrut rejimler insanlığı Çağdaş Köleliğe mahkum etmişlerdir.

Insan yaratılanların en şereflisi, en ekmeli iken, yöntem tablolarla İnsan başta Müslümanlar zilletle yaşamayı bi naçar kabullenmişlerdir. Tüm insanlığı kurtarmaya, yol göstermeye, elini tutmaya Müslüman şahsiyetler aranırken, bulunma sı gerekirken, Ne yazık ki, Milyarder Müslüman çoğalmakla övünüyoruz. Insanlık için ekmek askıda, Adalet, İnsanı değerlerin hepsi ise baskıdadır.
Tek dayanağımız, sığınağımız, her şeye hükmeden kuvvet ve kudret sahibi Allah CC.Dur. Liderimiz Önderimiz siretine tabi olacağımız Fahri Kainat Serdarı insanlık Ins ve Cin Peygamberi Ahır Ağır zaman Peygamberi Muhammed Mustafa SAV'dir.
Kitabımız, İnsanlığın kurtuluş Anayasası İlahi kelam Kuranı Kerimdir. Kıblemiz Beytullahtır.Bunların dışında fani ilahlar,Yalancı tapınaklar, bozulmuş kitaplar, Değiştirilmiş kıbleler edinenler. Husran da şirk bataklığında yüzmektedirler.Bu taifene kendileri huzur bulur nede insan lığa huzur veremezler. Huzur İslamdadır.
Allah Resulü SAV Sababelere, hiç biriniz Ana Babasına sövmesin buyurur. Sahabeler, Ya Resulallah İnsan hiç Ana Babasını söver mi? Allah Resulü SAV, Siz birine söver küfrederseniz oda sizi söver size küf reder. Karşı tarafı tahrik eden siz olursunuz buyurur. Halkı Müslüman olan bir toplumda Küfreden, Yalan söyleyen, Günah işlemede sınır tanımayan, Hakkı batıl, batılı hak gösteren, Her gün gıybet eden, çekiştiren Fabrikaları kurulmuş. Ifsad araçları olarak görev yapmaktadırlar.

Gerçekten Zere miskal islamdan nemalanan bir Müslüman bu taifenin semtine uğramaz. Bu ifsat fabrikalarının  Mudavim ve bağlıları Neslimizi bozdular. Ailemizi dağıttılar Onun icin Yılın sadece bir gününü Analar ve Babalar günü olarak ilan ettiler. Nesli bozulan, ailesi dağılan, Dininden uzaklaştırılan, aç sefil bırakılan bir toplum leş kargalarının azığıdır.

Dünya da en alçak, kerih şey Din kisvesi altında dini değerleri kullanarak insanları aldatmak ve aldanmaktır. Müslüman Allah'a teslim olandır. Ahirete inanandır.

Müslüman ne ezen nede ezilendir. ne kanan nede kandırılandır. Müslüman mazlumların dert ortağıdır. Zalimlerin korkulu rüyasıdır. Gözle görülmeyen bir virüs beni ademi alt etmiştir.

Tenoloji asrında bu hastalğın devası bulunamamıştır. Iyiler hürmetine mevla bu illeti def eylesin. Vefat edenlere Allah rahmet eylesin.Hastalara şifa versin bir karıncayı bile incitmemek inancımızın gereğidir İnsanlık kurtuluş için Hz.Nuh'un gemisini aramaktadır.
Alimlerimize göre Fitne Asrın da Büyük Günahları işlememek Farzlara yapışmak kurtuluş vesilesidir. Öyle bir asır gelecek, Mezarların önünden geçerken, İnsan ah çekecek keşke bende bunlar gibi olsaydım diyecek.günah işlemek o kadar çoğalacak ki,Dini koruma, anlatma yaşa ma elinde Kor(Ateş) taşıma kadar zor olacaktır. Allahım İnananları Ahır zaman fitnesinden muhafaza eyle. Çünkü biz Müslümanız.
Vesselam.......

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Adnan 3 yıl önce

Ağzına ve yüreğine sağlık.Nerde bu dediklerini hocam.