banner2

Müslümanların bu hale gelmesinin çok nedenleri vardır. Denizden bir katrede olsa konuyu irdelemeye çalışacağım. Müslümanın pusulası bellidir. Müslüman teslim olan demektir. Kime teslim? Allaha teslim. Bu teslimiyet hayat Yaşantımızı Allah’ın insanlık için gönderdiği ilkelere bağlamakla olur. Din siyasete, ekonomiye, adalete, eğitime, devlet yönetimine, uluslararası ilişkilere Karışmaz, bu alanlardan tard edilirse, o zaman Müslüman kimin kuludur denilebilir. Bir İslam toplumunda beşeri siyaset, siyasetin yöneticileri, mevki, makamlar, sahte şeyhler, dernekler, vakıflar, sendikalar, sivil toplum kuruluşları dinin önüne geçmişse vay o toplumun haline…

İslam dışı liderlik sultası ağlama duvarı haline gelmişse, kendi saltanatı için yönetilen mazlum halklar elin gâvuruna peşkeş çekilip yağmalanıyorsa, makamlar için Müslümanları ağlatanlarla müttefiklik kuruluyor, terörü bitireceğiz deniyorsa, katil, Siyonist, işgalci, kan emicilere İslam beldelerinde üsler kurmak için yerler tahsis ediliyorsa, kendileri yıkıcı, ırkçı, terör estiren insan bozuntusu hainlere terörü bitirmek için halen danışılıyor, sapık yollarında yürünüyorsa, mazlum halk ne yapsın? Köyü, ilçesi, ili işgal edilmiş, öz vatanından göçe zorlanmış, aile yuvaları dağılmış, bir mazlum halk varken, aylan bebek siyaset malzemesi yapılmışsa mazlum halk ne yapsın? Bu Müslümanlar deneme tahtası mı? İsrail mescidi Aksayı işgal etmiş, Cuma namazı kılınmıyormuş, hepsi hikâye, Allah muhafaza Kâbe işgal edilirse, bu kafayla yine bir şey yapamayız. Küfür İman mücadelesi zirvede, kadim devlet gaspçı, kan emici Mısır yönetiminden ne bekleniyor? Libya’dan kimse bahsetmiyor, şu anki yönetim Siyonizm’e abone, bu maşa yönetimden ne beklersiniz?

Sözde hadimul Haremeyn bir nevi Allah’lık taslayan, siyonizmin maşası, Suudi yönetiminden Aksa’yı sahiplenmeyi mi beklersiniz?  Aksa işgal altında ise, Mekke Medine çoktan işgale mahkûm Suudi’nin Yemen de, Suriye de, Irak ta müttefikleri ile yaptıkları gâvurun yaptığının çok önündedir. Irak gâvurlarca işgal edilirken, su taşıyıcıları herkes biliyor. Bununla yetinmediler, Esed diye bir fırka icat ettiler. Musul’u silahsız teslim ettiler, kadim şehir Musul’u yerle bir ederek, Musul’u terörden temizledik diyorlar, ölenler öldü kalanlar bizimdir. Bu terör örgütü nasıl birden buhar oldu emaresi kalmadı, belki gökyüzünden zembille yere indiler, tekrar gökyüzünde ikamet ediyorlar. Ey! Zalimler söylemlerinize kargalar güler. Irak’ın Şia yönetimi şimdi gelin Musul’u beraber imar edelim diyor. Tarihi kadim bir devlet mirasını yediniz, Irak ta yer altındakiler yer üstündekilerden belki daha fazladır. Ebu gureyb cezaevinde namusu cani conilerce kirletilen Ayşelerin çığlıkları ne tez unutuldu. Bu mazlum halk Aksa için ne yapabilir? Hep hırsız suçlanıyor ev sahibinin hiç mi suçu yok…

Afganistan uzun yıllardır katil Conilerin kirli çizmelileri ile idare ediliyor. İslam coğrafyasında her gün kanın, işgalin, ağlamanın, zilletle yaşamanın Müslümanın kaderi olmasa gerek. Ey! Müslüman silkin kendine gel. Yoksa daha çok çekersin. Dünya nimetlerinden biri basındır. Kaç parti varsa o kadar gazete, televizyon var. Hep liderleri, siyasi anlayışı, meşrebi yağlayacağınıza biraz ümmetin sorunları ile ilgilenin. Zalime karşı mazlumun yanında olun… Ümmet fertlerine doğruları ulaştırın ey! Kiralanmış kalemler, menfaatçi ekranlar, aklı başkasına ipotekli aydınlar. Müslümanım diyeni hem dinden hem de dünyadan ettiniz. Katlarda, yatlarda, kulelerde yaşantınızla mazlum ümmet fertlerinden çok uzaksınız. Allahtan başka fani ilahlar edinmişsiniz ümmet fertlerine çok yazık ediyorsunuz, doğru yolun sapık kolları olmaktan imtina edin.

İslam ülkelerinde kayıt dışı Din, Siyaset, Ticaret, Hukuk, Askeriye, Sahte Din, baronları, sahte Tarikat mensupları olduğu müddetçe ümmet fertleri narkozlu yaşamaya devam eder. Bu tablo ile ümmet birliği sağlanmaz. Türkiye de biraz nem var Cuma namazından sonra Müslüman halk meydanlardaydı, haykırışlar yüreklere su serpse de yetersizdir. Türkiye de Müslüman halkın birliğini de bozmuşlar. Bozgunculuk için en büyük hamleyi Türkiye’ye yaptılar, Derslerini Müslüman halk ve yönetimce aldılar. Darbe izleri yıllarca süreceğe benziyor. AB nın tüm densizliklerine rağmen AB Bakanlığı hala görev başında, Müslümanların ilk kıblesi esaret altında iken, Siyonist İsrail’e yöneticilerimizce ciddi müeyyideler uygulanmalıdır. Anlaşılıyor ki, bunca kan, gözyaşı, işgal, sömürü, ölümün amacı ise, İsrail’in despot jandarmalığının pekişmesidir. Bunu da becerdiler. Müslümanlar niçin bu hale düştüler? Müslümanlar Kur’an’dan, sünnet ten, fıkıhtan, gerçek tarikattan koptukları için bu vahim tabloyu yaşıyorlar, Dini düzen olarak kabul etmedikleri, mücadelesini vermedikleri için bugün zilletle yaşıyorlar hiç kimse ebabil kuşlarını beklemesin… Selamla kalın selamette kalın. 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.