banner2

Hak Allah’ın isimlerinden biridir. Batıl ise İslam dışı tüm görüş ve eylemlerdir. Batılda ısrar etmek insanı küfre götürür. Batılın savunuculuğunu yapmak, bilmeden de olsa ceza gerektirir. Musalli bir Müslüman hakkın savunucusu olmalıdır. Batılın semtine uğramamalıdır. Bizi halk eden Rabbimiz Anayasamız Kur’an-i kerimde Şöyle buyurur” Hakla batılı bir birine karıştırmayın, bile bile hakkı gizlemeyin ” Bakara suresi ayet 42- Hakla batılı karıştıranlar, hakkı söylemekten çekinenler batılın taraftarı olurlar. Hakkı batıla karıştırmamak, hakkı gizlememek insanlara anlatmak gerçek âlimlerin görevidir. Batıl açıklıkla ortada iken, menfaat uğruna halk batıla siyasi anlamda davet ediliyorsa bu ümmetin kurtuluşu yoktur demektir.

Yaşantımızda hakla batılın ilkeleri bellidir. Gerçek Müslümanlar bunun tahlilini yapmak mecburiyetindedir. Zinanın, Faizin, Uyuşturucunun, zulmün, yalanın, talanın, rüşvetin, soygunun, adaletsizliğin, putçuluğun, ladinliğin, siyonizmin,  İslam dışı yaşantının haram olduğunu bilmekle iş bitmiyor. Bunları kollayan, koruyan, güçlendiren ne kadar eylem, söylem, siyasi akım varsa desteklemek, alkışlamak, bu küfri akıma ortak olmak demektir. İstersen Cami’den çıkma işlenen günahlara ortak, desteğinle batılın taraftarı olmuşsun fakında bile değilsin. Okullarımızdaki tüm eğitim sistemi batıl tohumlarını eken, Müslüman gençleri dinden uzaklaştıran bir mıknatıstır. Üretimi çok zehirlidir. Tüm darbeler, hukuksuzluklar, vurgunlar, soygunlar, insan sevgisinden yoksunluklar, zina severler, sütü bozuklar, batılı hakka tercih edenler bu zehirli eğitimin mahsulüdürler. Hiç beklemeye gerek yok hemen, bu ladin eğitimin değişmesi lazım, daha ne bekleniyor? Hep Müslümanları kandırarak, bir daha ki sefere demek, şu an gücümüz yetmiyor demek, uysal halka en büyük hakarettir.

Bu seçim arifesinde seçen seçilenin kulakları çınlasın. Kıblesi AB-ABD Olanlar nasıl benim tercihim olabilir. İyi ki bu günlerde batıl aktörleri haçlı ittifakından medet uman zihniyete karşı içindeki zehrini kusan Papa 1915 soykırım safsatasını soykırım olmuştur diye haykırmış. Şu an Papa Yahudi ve Hıristiyanların artık haçlı ittifakının başıdır. Onlar için dediği de dediktir AP Parlamentosunu bağlar AB İttifakı da Papanın dediğini yapmış, tahrif de olsa bağlılık budur. Bu durum karşısında bazıları niye şaşırıyor velvele koparıyor. Papa ve AB Görevini yapıyor. Ey AKP Yöneticileri bunlar sizi sevsin diye biz, Milli görüş gömleğini çıkardık demediniz mi? Siyasi alanda din referansımız değildir demediniz mi? Faiz dünya gerçeğidir bile dediniz, Zinayı suç olmaktan çıkardınız, Çok Müslüman ailenin yuvasının yıkımına taraf oldunuz bunları niçin yaptınız şimdi karşı olduklarınız sizi sevsinler diye, bu milleti kandırmayın. Takke düştü kel göründü.

Yine Siz değilmisiniz daha düne kadar bu eli kanlı haçlı ittifakının lideri Papayı Ülkemize davet eden, Kendisine KUDSİYET PENAH Diyen, Atlarla, kırmızı halılarla bu katili karşılayan, yoksa size de mi Sayın Demirel’in DÜN DÜNDÜR dediği siyaset mikrobu bulaştı. Dost acı söyler insafa gelin Hakkı üstün tutan anlayışta birleşin, Açıktan deyin ki, biz misyon olarak siyonizme karşıyız. Çünkü siyonizm Müslüman Düşmanıdır. Müslüman’a dost olmaz o zaman sizi alkışlarım. Ülkemizde uygulanan ezberci, maddeci, Kemalist, Ladin, Karma eğitim bu Müslüman halkın bünyesine,  fıtrata aykırı bir eğitim sistemidir. Olayların önüne neden geçilmiyor. Gençliğin fıtratını bu batıl akımlar bozduğu için alınan, alınacak tüm önlemler boştur. Siyaset sarhoşu, lider fanatikleri, neden siyasetçilere haykırmıyor. Bunları yapmazsan oyumu alamazsın niçin demiyor. Liderin Müslüman olması kişiyi günaha ortak olmaktan kurtarmaz.

Siyasal İslam’ı bize öğreten Rahmetli ERBEKEN’I Rahmetle anıyorum. Onun deyimi ile seçimler iki parti arasında oluyor. SP ve diğerleri, Denenmiş denenmez. Bazıları mirasyediler gibi bu günlerde SP-BBP İttifakını küçük görebilir, Dün Mücahit bugün iktidarın Müteahhidi olan yanlı basın Milli görüşü kale alamayabilir. Gazetelerinde yer vermeyebilir. Mevcut iktidardan başka alternatif yoktur diyebilir. Oy oranınız yüzde birdir diyebilir. Bu söylemler boşunadır. Dünya siyonizmi en çok Milli görüşten korkar, korkuyor, Hem Ülkemizde hem Suriye ve Mısırda aynı korkuyu yaşıyor. O zaman Milli görüş misyonu hakkın savunucusu batılın karşıtıdır. Tüm görüşlerden hem üstün hem de Ümmet fertlerinin tercümanıdır. Varsın şirk düzenlerini kuvvetlendiren, toz kondurmayan, koruyanlara oy veren, alkışlayan yüzde 50 oy aldım alıyorum diyen Milli görüş karşısındaki güç sıfırdır. Bu ülkenin kurtuluşu Milli görüştedir diyen feraset penahların sayısı dünya siyonizm sayısından çoktur er geç galibiyet inananlarındır. Olmuyorsa demek ümmet fertleri layık değil, yâda daha zamanı gelmemiştir. Hakla batılı karıştıranlar, Hakkı anlatmadan gizleyenler yerde sürünmeye mahkûmdurlar.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.