banner2


Darül ERKAM; Erkâmın evi ilk mektep, medrese, talimgah, iman dolum tesisi, yeni inen islam Dinini kalplere nakşetme, Cihat ilke lerini benimseme, kuşanma yer ve mekânıdır.

Bu mektepte Komutan Fahri kainat Muhammed(S.A.V.)dir. Bu Medresede Musaplar, Bilaller, Hamzalar, Ömerler, Ebubekirler, yasirler, Habbab Bin eredler yetişmiştir.

Bu çekirdek azınlığın en büyük silâhı Kuran ayetleri ve efendimizin sünnetleriydi.Tüm çalışmalar insanları tevhid inancına davetti. Komutana bağlılıktı.Tebliğde ağır bedeller ödeyen topluluktu. Darül Erkam medresesi fabrika üretimi Altın nesiller olmuştur.

Bu altın nesil, Mekkede 13 yıl Medinede10 yıl toplam 23 yıl mücadele, Cihad ederek Medine islam devletini kurmuş, Mekkenin fethine öncü olmuş, bir birleri ile husumetli olan Evs ve Hazrec kabilelerini ordularına katmayı becermiş, insanlığı putperestlikten, kölelikten kurtarmıştır. Tüm tağutlar yerle yeksan olmuştur.

Bedir, Uhut, Hendek, Hüneyn savaşları bu altın nesille olmuştur Büyük komutan Fahri kainat (S A.V.)Min vefatından sonra Halifelik dönemleri başlamış, ayni yol yöntemler uygulanmış altın nesil azalınca, müteveffa olunca miras yediler mirasa konmuş, Karun, yezit, Ebucehil zihniyetliler türemiştir.

Cansız putlar yerine canlı putlar ikame edilmiştir. Bu hal günümüze kadar devam etmektedir. Mücahitlerin Darül ERKAM'ı, putçu Ebucehil ve ava nelerinin de Darünnedvesi vardı.

Her tarafı kan kokuyor, zulüm fışkırıyordu  Korkudan insanlar zorba, gaddar, acımasız, Soygun düzenlerine itaat ediyordu. Darul Erkama yenilen bu azgın zorbalar. Bu gün islam beldelerinde insanlara hayat hakkı tanımıyorlar maşaları ile...

Amerikanın bir Askeri Afganistanda 25 kişi öldürdüm üzüntü bile duymadım diyor. işte adaletleri, yalancı demokrasileri, insan hakları anlayışları bunlar devede kulak.

Milyonlarca mazlumların katilleri.İIslam beldelerini gezin mutlaka her il ve ilçesinde; ya Peygamber ya Sahabe, ya tabiin, ya evliya yada Şüheda kabrini görürsünüz. Müslümanlarda bunları ziyaret eder, himmet dilerler.

Ölülere bu ka dar önem verenler, Davalarına önem vermezler. Hatta dünyalık için basamak bile yaparlar. Tek kurtuluş çaresi Darül Erkam anlayışını her tarafa hakim kılmaktır. Detay ikinci yazımda Vesselam.....

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.