banner2
Bu ülkede atalarının mirasından nemalanan, kendilerini geliştirme çabasında olmayan ülkeye artı bir değer katmayan, uyuşuk uyuşuk yatan “Mirasyedilere” Ataist denir.600 yıllık tarihi bir zenginliği 100 yılda altını üstüne getirerek yiyebilen Mirasyedilere Ataist denir. “Ataizm tehlikesi” her dönemde baş gösteren bir hastalıktır. Ataizm hastalığı Hz. İbrahim’e karşı “Nemrut”larda kendini gösterip “İbrahimi” ateşe attırdı. Aynı hastalık “Ebu Cehil”lerde sirayet edip Hz. Peygamberi Medine’ye sürgün ettirdi…

Sözde Demokrasiye geçtiğimiz günden beri Müslüman-Muhafazakar (Sağ) kesimi bağnazlığa itmek ve Cumhuriyetçi Laik (Sol) kesimin de rahatlarını kaçırmak için Ateizm diye bir düşünce ülkemize ithal edildi. Bu Ateizm zamanla tüm Türkiye’nin korkulu rüyası haline geldi. Ateizmden korkan Müslüman-Muhafazakar Osmanlıcı Ataist, Cumhuriyet Havarisi Kemalistler Atatürk “Ataisti” oldular.

Müslüman kesim için tehlike olarak görülse de zamanla asıl tehlikenin Kemalistlerde baş gösterdiğini görmek fazla geç olmadı. Çünkü Kemalizm bir din haline gelmişti.Her kesim kendi dinini korumak çabasında olur doğal olarak.Bu koruma içgüdüsü her iki kesimdeki insanları Ataist olmaya itti. Laik Cumhuriyet kesimi Atatürk’ü kutsayıp onu ilahlaştırıp hiçbir şey üretmeden gelişmeye katkı sağlamadan tembel tembel yatarak “Atatürk Havarisi” kesildiler.

Ataları Osmanlının 600 yılda canıyla, kanıyla, başıyla yaptıklarını, onları sadece methede methede, kutsaya kutsaya 100 yılda yıkma başarısını gösterebildi. “Osmanlı Ataistleri”.

“Laik Atasitler” ise yıllardır diktikleri Atatürk heykelleriyle Cumhuriyetin ayakta kalabileceğini, bu heykellerin her şeyin üstesinden gelebileceğini, Türkiyenin ilerlemesinin bu heykeller sayesinde olacağını savunup “Atam İzindeyiz” naraları eşliğinde yıllardır izin yapıyorlar.

Her iki Atasit kesiminin de ortak özelliği; “Ben bir şey bilmem Atam bilir” der. Atam yapılması gereken her şeyi yapmıştır der. “Her iki Ataist kesimde fikir üretme yoksunudurlar”, çünkü onlara göre üretilecek tüm fikirleri ataları üretmiştir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.