banner2
Kapitalizmle Dünya’ya yön veren, ellerindeki silahlarla korkutan ve sindiren A.B.D ve A.B NİN Müslüman coğrafyasındaki ipi kopartılarak serbest bırakılan Pitbull köpeğini sadece mazlum Müslümanlara saldırtarak katil, batıl batıların bu bölgedeki hakimiyetlerini sürdürmek ve sömürmektir. Terör devleti İsrail’e her türlü desteği vermektedir. Çoktan beridir kâğıttan aslan gibi şişirilen Lanetli Yahudiler önce Lübnan’da, sonra Filistin’de Müslüman mücahitlerle karşılaşınca adeta Fare gibi kaçacak delik aradı. Bütün foyası ortaya çıktı. Ne kadar korkak, beceriksiz ve aşağılık olduklarını Dünya görmüş oldu. Arkasında Katil büyük şeytanlar olmazsa bir gün bile dayanamayacağını bütün dünya gördü. O kadar kötülük yapıyorlar ki kısa zamanda vicdan sahibi olan bütün insanlığın nefretini kazandılar. O kadar alçaklık yapıyorlar ki insan yaptıklarına tahammül edemiyor… Bakınız, Rabbimiz onları şöyle tanıtıyor: “Onlar, korunaklı şehirler içinde veya surlar arkasında olmadıkça, sizinle, toplu olarak karşı karşıya gelerek savaşmazlar. Kaldı ki kendi aralarında da derin ayrılıklar içindedirler. Sen, onların birlik olduklarını sanırsın, oysaki kalben farklı farklıdırlar. Bu, onların akıllarını doğru kullanmayan bir halk olmaları nedeniyledir.” (Haşr,14)
Yeryüzünde bir avuç olmalarına rağmen bir dünya kadar zulüm yapıyorlar. İslam ümmeti içinde bir nokta olmalarına rağmen, zulümleri ile bir coğrafyayı ayağa kaldırıyorlar. Diğer Müslümanlara düşen öncelikle bu Müslümanlara maddi anlamda yardım etmektir. Silah ve mühimmat ulaştırmak, göndermektir. İmkanları ölçüsünde bu zulmü telin etmek ve Siyonist mallarına boykot uygulamaktır. Çünkü Siyonizm maddiyattan beslenmektedir. Yahudi’nin malını alma canını al düsturuyla hareket edilmelidir. Şu anda Gazzeliler abluka altında ve dünyayla bir bağlantıları yok. Buna rağmen bu kahramanlıkları gösteriyorlar. Allah attıklarını isabet ettirsin ve yardımcıları olsun. Kendilerine güç ve kuvvet versin.
Allah’ım Bedir’de, Uhud’ta ve Hendek’te görünmez ordularınla Müslümanlara yardım ettiğin gibi bu Müslümanlara da yardım et. Onları düşmanlarına karşı muzaffer eyle. Âmin. Yıllardır Filistin'de yaşanan insanlık dramına dair şöyle bir hafızamızı yokladığımızda, bu mazlum halkın yaşamadığı hiçbir acı kalmamış diyebiliriz. Onlar yaşadı, bizler izledik. Onların canından can gitti, bizler sadece seyrettik. Onlar feryat, figan ettiler, bizler sadece sessiz ağlayabildik. Onlar zalime karşı hakkı haykırdılar, biz işi birkaç sloganla ve basın açıklamalarıyla geçiştirdik... Ama artık bıçak kemiğe dayandı; gün, kınama, üzüntü beyan etme, Siyonizm'in vahşi ve faşist saldırılarına karşı pasifçe teessüfleri iletme günü değildir...! Artık Siyonizm’in anladığı dilden konuşmanın vaktidir!.. Zaten yıllardır anladığı dilden konuşulsaydı, bugün bu cüreti göstermeleri mümkün olmayacaktı.
Onların anladığı dil; bizzat onların kuşandığı her silahla, her askeri taktikle anında misliyle karşılık vermektir! Yoksa verilen tepki ne olursa olsun, sadece üç beş adım geri çekileceklerdir. Dikkat edilirse yapılan yüzlerce tepkisel eylem; miting, gösteri, açıklama, protesto vs. sadece onlara kısa bir mola verdirtmiştir. Fırsatını buldukları ilk anda, kaldıkları yerden zulümlerine daha da acımasızca devam etmişlerdir, ediyorlar.
Bugün İslam ülkeleri ve yöneticileri acilen Filistin halkına askeri anlamda yardım etmelidir, etmek zorundadır. Zira bu mazlum halk, tüm imkânsızlıklarına ve mağduriyetlerine rağmen, koca bir ümmetin izzetini, onurunu yıllardır korumuş ve Kudüs'ün, Mescid-i Aksa’nın muhafızlığını yapmışlardır. Karşılık beklemeksizin, yiğitçe, samimice... Bu nedenle her İslam ülkesi onur borçludur bu güzel insanlara. Kendi insanlarını, kendi hudutlarını, kendi ülke menfaatlerini korumak adına ordularını büyüten, geliştiren İslam ülkeleri eğer bu güçlerini, imkânlarını birleştirip terör devleti olan bu katilleri Filistin topraklarından temizlemedikçe, şunu bilsinler ki, bu vefasızlıklarına karşılık kendi ordularından da bir murad alamayacaklardır. Bu mazlumların feryadı bela ve musibet olarak muhakkak çıkacaktır karşılarına...
Hem daha neyi bekliyor ki ehli imanın imkân sahipleri! Acıya, mazlumluğa, çaresizliğe dair yaşanmamış bir şey kaldı mı bu topraklarda? Zindanlar, tecritler, şehadetler, sürgünler, işkenceler... Ve tüm bunları yaşayan; dullar, yetimler, gözlerinden yaş yerine kan akan anneler, sinesi paramparça olmuş babalar... Bunca zulüm ve bunca mazlumun hakkını sormak için beklemek daha büyük bir zulümdür. İslam ülkeleri içinde sadece Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan çabalıyor. Diğer İslam ülkesi liderlerinden çıt yok. Bugün ümmetin buna gücü vardır fakat eksik olan cesaret ve samimiyettir. Çünkü Siyonizm in şer oyuncağı İsrail terör devleti yenilmez, baş edilmez, devrilemez ve yok edilmez değildir. Evet arkasında güçlü katil ve soykırımcı devletler vardır ama güç birliği olursa haritadan silinebilir, silinmelidir artık… Selamla Kalın Selamette Kalın
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.