Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Yetim ve öksüz çocuklara moral yemeği
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Yetim ve öksüz çocuklara moral yemeği

Yaşam

Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi ve eşi Sema Çiftçi, yetiştirme yurdunda kalan yetim ve öksüz çocuklarla yemekte bir araya geldi.

Şanlıurfa’nın Karaköprü İlçesinde bir restoranda yetiştirme yurdunda kalan yetim ve öksüz çocuklar için verilen yemeğe bir araya gelen Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, Eşi Sema Çiftçi ve Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç’in eşi Turan Çiftçi katıldı.

Başkan Çiftçi, eşi Sema Çiftçi ve Turan Güvenç yetim ve öksüz çocuklarla yakından ilgilenerek, onlarla sohbet etti. Burada bir açıklama yapan Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, tüm çocukların, şefkate, baba ve anne sevgisine ihtiyaç duyduklarını belirterek “Bu yemeği organize eden işletme sahibine çok teşekkür ediyoruz. Bizi gerçekten değişik okullarımızda okuyan çocuklarımızla buluşturdu. Bu bir sosyal sorumluluk projesi… Tüm çocuklarımızın şefkate, baba sevgisine, anne sevgisine büyük ihtiyacı var. Bizlerde bu ortamdan bulunmaktan onur duyduk. Onları mutlu edebilmek için el birliği ile çalışıyoruz” dedi.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.