Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Viranşehir'deki Kan Bağışı Kampanyasına Kaymakamdan Destek
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Viranşehir'deki Kan Bağışı Kampanyasına Kaymakamdan Destek

Yaşam

Şanlıurfa Viranşehir İlçe Kaymakamı Ömer Çimşit Türk Kızılayı Kan Merkezi tarafından düzenlenen " Her Damla Kan, Kurtarılan Bir Candır" kan bağışı kampanyasına katılarak kan bağışında bulundu.

Viranşehir İlçesi Maliye Parkında kurulan tam donanımlı kan bağışı tırını ziyaret eden Kaymakam Ömer Çimşit, Viranşehir Kızılay Şube Başkanı Basri Etli'den kan bağışı kampanyası hakkında bilgi aldı. Kaymakam Ömer Çimşit daha sonra kan bağışı tırına geçerek burada kan bağışında bulundu.
Kan bağışlanması konusunda herkesi duyarlı olmaya çağırın Kaymakam Ömer Çimşit: " Kan alternatifi olmayan ve üretilemeyen bir ihtiyaçtır. Herkesin ya kendisi yada yakını kana ihtiyaç duyabilir. Bazen acil ihtiyaç olduğunda bulunması çok zordur. Bulunamadığında da bir canın kaybolmasına neden olur. Sağlılık tüm vatandaşlarımızı kan vermeye davet ediyoruz. Türk Kızılayı'nın ülkemizdeki kan ihtiyacının karşılanması ve kan bilincinin arttırılmasına yönelik düzenlenen çalışmalardan ötürü Türk Kızılayı'na ve tüm personeline teşekkür ediyorum"
dedi.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.