Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Urfalılardan Yüksek elektrik ve su faturalarına tepki
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Urfalılardan Yüksek elektrik ve su faturalarına tepki

Yaşam

Yüksek gelen elektrik ve su faturalarına tepki gösteren Şanlıurfalılar, bazı ürünlere gelen zamların da kendilerini olumsuz etkilediğini söyledi. Elektrik ve su faturalarının yüksek gelmesinde şikayetçi olan Şanlıurfa halkı, bundan ciddi manada olumsuz etkilendiklerini belirterek bir çok şeye de zam yapılmasına tepki gösterdi.


Reşat Cimcik, yapılan zamlar ve yüksek faturaları karşısında tepkisini şöyle dile getirdi: “Zamlar bizi ciddi anlamda etkiliyor. Bunu sadece elektrik ve su ile düşünmeyelim. Özellikle sigortaya gelen zamlar, taşıt vergisine gelen zamlar. Bir aile reisi kendini nasıl ayarlasın ki? Fırına göre mi ayarlasın? Elektrik, suya mı göre ayarlasın? Okula giden çocukların masraflarına mı ayarlasın? Cebinde ne kalacağını artık siz düşünün. Zamların yüksek gelmesinden ziyade, bir taban fiyat belirlenip, o taban fiyat üzerinden faturaların gelmesi daha uygun olur. Yani 6 ayda bir zam yapılması resmen bir zulümdür, işkencedir.” dedi.

Daha önce 80-90 TL’lik fatura ödediğini, şimdilerde ise ödediği faturanın 120 TL’yi geçtiğini söyleyen Faruk Özaydın ise yetkililerin buna bir çare bulmasını istedi.

Belediyede görevli olduğunu söyleyen Ömer Demir de su kullanım ücretinin fazla olmadığını ancak son zamanlarda faturaların yüksek geldiğini kaydederek insanların da bunu ödemeyecek duruma geldiğini sözlerine ekledi. (Mustafa Gül, Ramazan Casuk- İLKHA)


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.