Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Urfa İçin Şiddetli Yağış ve Sel Uyarısı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Urfa İçin Şiddetli Yağış ve Sel Uyarısı

Yaşam

Meteoroloji 15. Bölge müdürlüğünden yapılan açıklamada Özellikle Şanlıurfa ve Viranşehir ilçesi için sel uyarısı yapıldı.

İşte Meteorolojiden yapılan açıklamanın tam metni; “Cumartesi günü öğle saatlerinden sonra bölgemiz genelinde başlayacak olan yağışların Pazar günü etkisini arttırarak Pazartesi günü Diyarbakır, Batman, Siirt ve Şırnak çevrelerinde; Salı günü ise Diyarbakır, Batman, Siirt, Şırnak, Mardin çevreleri ile Şanlıurfa’nın Siverek ve Viranşehir ilçelerinde kuvvetli olacağı tahmin edilmektedir. Oluşabilecek olumsuzluklara karşı sel, su baskını, taşkın riskine karşı vatandaşların ve yetkililerin dikkatli ve tedbirlik olmaları gerekmektedir.

Beklenen Hadise:
Kuvvetli YağışGeçerlilik Periyodu: 27/01/2014 00.00 TSİ – 28/01/2014 23.59 TSİHadisenin Şiddeti: Pazartesi ve Salı Kuvvetli YağışOluşması Muhtemel Riskler: Ani sel ve Taşkın”


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.