Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Tehlike oluşturacak parklar yenileniyor
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Tehlike oluşturacak parklar yenileniyor

Yaşam

İstanbul Başakşehir Belediyesi mevcut parkların kontrol, bakımı ve yeni ekipmanlarla daha fonksiyonel hale getirilmesi için çalışmalar yürütüyor.

 Başakşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ilçe parkları ve çocuk oyun alanlarını belirli periyotlarla kontrol ediliyor. Ekipler; denetleme, gözlem ve vatandaşlardan gelen talepleri değerlendiriliyor.

İşlevini yitiren parklar yenileniyor

Zamana bağlı olarak, aşırı ve uygunsuz kullanım ile vandalizm gibi durumlar neticesinde işlevini yitiren veya tehlike oluşturan; çocuk oyun grupları, spor sahaları, açık hava spor aletleri, kent mobilyaları müdürlük ekipleri tarafından tespit edilerek, düzenlemeleri yapılıyor. Teknik ekiplerce saha kontrollerinde tespit edilen bu aksaklıklar ve vatandaşlardan gelen anlık tehlike oluşturan talepler ile birlikte önem derecesine göre çalışma programına alınarak düzletmeye çalışılıyor. (İLKHA)







Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.