Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Urfa'da son yılların en sıcak günleri!..
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Urfa'da son yılların en sıcak günleri!..

Yaşam

Meteoroloji Genel Müdürlüğünce yapılan değerlendirmelere göre, Afrika üzerinden güneyli rüzgarlarla taşınan sıcak hava, Türkiye’de mevsim normallerinin 8-16 derece üzerinde sıcaklıklar yaşanmasına neden oldu. 81 ilin 27’sinde bu ay, uzun yılların sıcaklık rekorları kırılırken, 2 ilde ise rekor değerler tekrar etti. Türkiye’de son 3 gündür etkisini sürdüren hava sıcaklığı mevsim normallerinin 8 ila 16 derece üzerinde seyrederken 27 ilde son yılların en sıcak Şubat’ı yaşandı.

Şubat ayı uzun yıllar sıcaklık rekoru kırılan bazı illerde kaydedilen değerler ise şöyle ölçüldü: “İstanbul 24.8, Ankara 20.5, İzmir 26.9, Adana 28.2, Kocaeli 26.7, Şanlıurfa 23.3, Sakarya 28.7, Sinop 25.0, Kilis 25.0, Adıyaman 23.8”

 

Yapılan son tahminlere göre mevsim normallerinin çok üzerinde ve Şubat ayı uç değerlerinde seyreden hava sıcaklıklarının bugünden itibaren Marmara bölgesi ile Karadeniz kıyı kesiminde Cuma günü ve hafta sonunda ise batıdan doğuya doğru kademeli olarak 5-10 derece arasında azalması bekleniyor. (İLKHA)


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.