Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Şanlıurfa'da Engel Yok
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Şanlıurfa'da Engel Yok

Yaşam

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen, engellilerle empati etkinliklerine katılan öğrenciler engelli bireylerle birlikte çeşitli etkinlikler düzenleyerek bir gününü birlikte geçirdiler.

Sosyal belediyecilik çalışmaları kapsamında Türkiye'nin en büyük koordinasyon merkezlerinden biri olan Engelli Koordinasyon Merkezinde hem psikolojik hem de meslek edinme noktasında eğitim gören Engelli bireylere moral vermek amacıyla Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan empati günlerine öğrenciler destek verdi.

Gerçekleştirilen empati gününde öğrenciler engelli bireylerle birlikte müzik, halk oyunları, tekerlekli basketbol ve bir çok etkinlik düzenleyerek engelli bireyler hakkında bilinçlendirildiler.

Çocukların empati yaparak hayatı öğrenmelerini amaçlayan etkinliklere Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi ve Eşi Sema Çiftçi katıldı.

Düzenlenen etkinlikte öğrencileri tebrik eden Başkan Nihat Çiftçi, "Başta öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi ayrı ayrı kutluyorum. Böyle güzel bir çalışmaya imza attıkları için çocuklarımızla gurur duyuyoruz" şeklinde konuştu.

Sema Çiftçi ise, "Burada olmanızdan dolayı gurur ve onur duyuyoruz. Türkiye'nin en büyük engelli koordinasyon merkezlerinden biri olan Büyükşehir Belediyesi Engelli Koordinasyon merkezinde kardeşlerimize hizmet vermekten dolayı mutluyuz. Onlara sosyal, psikolojik anlamda destek sağlayarak meslek edinme noktasında yanlarındayız" dedi.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.