Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Şanlıurfa Büyükşehir Yetim Ve Öksüzleri Unutmadı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Şanlıurfa Büyükşehir Yetim Ve Öksüzleri Unutmadı

Yaşam

Babasını veya Annesi vefat eden öksüz ve yetim çocukları tespit ederek sosyal yaşantılarına katkıda bulunmak için bir çok çalışma başlatan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, 250 yetim, öksüz çocuklara ve yakınlarına yönelik yemek programı düzenledi.

Sosyal Belediyecilik ilkesi ile çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi, yetim ve öksüz çocuklara yönelik bir çok etkinlik, yardım ve destek programlarını sürdürüyor. 

Bu kapsamda 250 yetim ve öksüz çocuklarına ve yakınlarına yönelik düzenlenen yemek programına Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Abdülkadir Açar ve Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Emin Özçınar katıldı.

Yetim ve Öksüzlerle ilgilenerek yakınları ile sohbet eden Genel Sekreter Açar, "Kendi evinizde kendi sofranızdasınız. Bu Devlet hep yetimlerinin ve öksüzlerinin yanında olmuştur ve olmaya da devam edecektir. Devletimiz var olduğu sürece yetimlerimiz ve öksüzlerimiz bizimdir ve onların yanında olmaya devam edeceğiz. Allah Devletimize ve milletimize zeval vermesin" şeklinde konuştu.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.