Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Ramazan yardımları devam ediyor-VİDEO
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Ramazan yardımları devam ediyor-VİDEO

Yaşam


Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde Ramazan yardımlarını sürdüren Cami-Der, Ramazan ayından bu yana 160 muhtaç aileye yardım ulaştırdı.

Yapılan yardımlar ile ilgili açıklamada bulunan Yardım Komisyonu Başkanı İbrahim Halil Dolaş, “Ramazan ayının başından beri her yıl olduğu gibi bu yıl da yardım çalışmalarımıza aralıksız devam etmekteyiz. Ramazan ayı dışında da düzenli yardım dağıtımı yaptığımız gibi başta gıda olmak üzere giyim, nakit, barınma, beyaz eşya ve muhtelif yaşamsal araç-gereç yardımlarımız da devam etmektedir. Yardım dağıtımında yar alan üyelerimize ve bizlere bağışta bulunan hayırsever vatandaşlarımıza şükran borçluyuz. Allah hayırlarını kabul etsin” dedi.


Öte yandan yardım alan aileler ise memnuniyetlerini dile getirerek dernek yetkililerine ve yardıma vesile olan vatandaşlara dualarda bulundular. (Sabri Acet-İLKHA)



Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.