Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40

Warning: getimagesize(../dosyalar/2-ac082d4a.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 94
Özkaya Ailesinin Mutlu Günü
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Özkaya Ailesinin Mutlu Günü

Yaşam

Şanlıurfa şehitlik çamlıkta iş adamı Fevzi Özkaya,Müslüm Özkaya’nın kardeşi ve Şanlıurfa MHP eski milletvekili Muzaffer Çakmaklı’nın yegeni avukat Celal Özkaya ile Hilvan eski belediye başkanı Sabri Özkaya’nın kızı Zeynep Özkaya ile hayatlarını birleştirdiler.

Gelin ve damat’ın piste çıkmasıyla davetli misafirler genç çiftlerin üzerine dolar atmak için birbirleriyle yarıştılar. Düğün merasimine yaklaşık bin davetli katıldı. düğün töreninde ayrıca sanatçı Cumali Özkaya’nın birbirinden güzel Türkçe ve Kürtçe parçalar seslendirerek düğüne renk kattı.

Genç çiftlerin nikahını Şanlıurfa büyükşehir belediye başkan yardımcısı Mahmut Kırıkçı kıydı. Nikah şahitliğin’ide Şanlıurfa mhp eski milletvekili Muzaffer Çakmaklı, İş adamı Yaşar Hamidanoğlu, Emniyet Müdür yardımcısı Sedat Yorgancı, Emniyet müdür yardımcısı Alpaslan Hersanlıoğlu nikah şahitliğini yaptılar.Genç çiftlerin kirveliğini kuzey ırakta ticaretle uğraşan iş adamı Fehmi Geçgel yaptı.

 

Şehitlik çamlıkta düğün törenine davetli misafirlerden MHP eski milletvekili Muzaffer Çakmaklı,İş adamı Medeni İzol,İş adamı Ali Çakmaklı,İş adamı Yaşar Hamidanoğlu,İş adamı Abdurahman Kırıkçı,İş adamı Mehmet Çakmaklı ve çok sayıda siyasetçi,iş dünyası düğüne katılanlar arasındaydı.

Damat’ın abisi iş adamı Fevzi Özkaya yaptığı açıklamada; “Öncelikle bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan tüm dostlarımıza ve akrabalarımıza çok teşekkür ediyorum ve kardeşim Celal Özkaya ve gelinim Zeynep Özkaya’ya bir ömür boyu mutluluklar diliyorum” dedi.

Kirvesi iş adamı Fehmi Geçgel ise her iki çifte bir ömür mutluluklar diledi ve hayırlı olsun dileklerinde bulundu.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.