Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Mustafa Kılıç Hoca dualarla ebedi aleme uğurlandı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Mustafa Kılıç Hoca dualarla ebedi aleme uğurlandı

Yaşam

Hayatını iman ve Kur'an hizmetlerine vakfeden Damat Süleyman Paşa Camisi emekli İmamı ve Şanlıurfa Haliliye Kültür ve İlim Vakfı Kurucu Başkanı Mustafa Kılıç Hoca, onbinlerin dualarıyla ebedi aleme uğurlandı.

Koronavirus tedavisi gördüğü hastanede Hakkın rahmetine kavuşan Mustafa Hoca'nın (82) cenazesi, sevenleri ve talebeleri tarafından hastane morgundan alınarak Yusuf Paşa Camii'ne getirildi.Cami avlusunun tamamen dolmasından dolayı cenaze namazı için Sarayönü Caddesi trafiğe kapatıldı.

İkindi namazına müteakip Mustafa Hoca'nın naaşı, omuzlar üzerinde dualarla Bediüzzaman aile Mezarlığı'na kadar taşındı.

Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Twitter hesabında yayınladığı mesajında "Şanlıurfa’mızın manevi değerlerinden, Haliliye Vakfı Kurucusu ve Damat Süleyman Paşa Camii eski İmamı Mustafa Kılıç hocamıza Cenab-ı Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine baş sağlığı diliyorum" dedi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Kılıç Hoca'nın vefatı ile ilgili yayımladığı mesajda, "Haliliye Kültür ve İlim Vakfı Onursal Başkanı Mustafa Kılıç Ağabeyin vefatını üzülerek öğrendim. Rabbim makamını âli, mekânını cennet eylesin inşallah" dedi.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.