Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Molla Fadıl Gülsever vefat etti
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Molla Fadıl Gülsever vefat etti

Yaşam

Alimin ölümü, alemin ölümüdür. Bölgenin tanınmış alimlerinden Molla Fadıl Gülsever, tedavi gördüğü Dicle Üniversitesi Kalp Hastanesinde, hakkın rahmetine kavuştu.

- Bölgenin tanınmış alimlerinden Molla Fadıl Gülsever, tedavi gördüğü Dicle Üniversitesi Kalp Hastanesinde, saat 19.00’da vefat etti.

Uzun süredir şeker hastalığı, böbrek ve tansiyon rahatsızlığı nedeniyle tedavi görmekte iken, yaklaşık 10 gün önce yoğun bakıma alındıktan sonra bugün hakkın rahmetine kavuşan Molla Fadıl Gülsever’in cenazesi, saat 20.30 sıralarında Diyarbakır Merkez Yeniköy kabristanında defnedilecek.


İslam’a ve Müslümanlara bağlılık ve fedakarlığının yanında, İslam davasına fedakar evlatlar yetiştiren Molla Fadıl Gülsever Hoca’mıza,İlke Haber Ajansı olarak, Cenab-ı Allah’tan rahmet ve mağfiret, değerli evlatları ve yakınlarına başsağlığı ve sabr-ı cemil niyaz ederiz. (İLKHA)







Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.