Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40

Warning: getimagesize(/images/news/1488.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 94
MHP'den Urfa'da Urfalısız miting
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

MHP'den Urfa'da Urfalısız miting

Yaşam

 Ancak Bahçeli'yi dinlemeye gelenler başta Gaziantep, Adana, Osmaniye, Mersin, Adıyaman olmak üzere 32 il ve ilçelerden getirtildiği iddia edilen partililer bir "günlüğüne" de olsa Şanlıurfalı esnafın yüzünü güldürdü.

Petrol istasyonlarında yakıt, Fırınlarda ekmek, marketlerde yiyecek içecek, Lokantalarda yemek ve hediyelik eşya marketlerinde satış patlaması yaşandı.

Topçu meydanı mevkiinde fırıncılık yapan Mehmet Kaya; Başbakan Erdoğan geçen gün yaptığı miting kalabalığı bundan kat kat fazla olmasına rağmen, bugün yaptığımız satışın dörtte birini yapamadık. diyerek memnuniyetini dile getirdi.

Urfalılar; Aslen Urfalı olan Devlet Bahçeli, 32 il ve ilçeden getirttiği iddia edilen partililere hem Urfayı tanıttığı için hem de Urfanın ekonomisini bir günlüğüne de olsa canlandırdığı için Urfalılar olarak minnettarız.

Aynı şekilde bir mitingi CHP ve lideri Deniz Baykal'dan bekliyoruz dediler.

Bilindiği gibi 22 Temmuz 2007 tarihinde yapılan Milletvekili seçimlerinde MHP Şanlıurfa'da "24 bin 436 oy" alırken, 29 Mart 2009 tarihinde yapılan yerel seçimlerde MHP Şanlıurfa'da sadece ve sadece "1.932 oy" alabilmişti.

Ömer ASLAN / www.balikligol.com


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.