Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
06 Eylül hava durumu, Bugün hava nasıl olacak?
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

06 Eylül hava durumu, Bugün hava nasıl olacak?

Yaşam

HAVA DURUMU/ Bugün hava durumu nasıl olacak, Meteorolojiden edinilen son bilgilere göre hangi bölgelerde yağış bekleniyor? İllere ve bölgelere göre hava sıcaklık dereceleri ve haritalı hava durumu bilgileri en güncel hali ile balikligol.com'da sizlerle. 06 Eylül hava durumunu haberimizden okuyabilirsiniz.

HAVA DURUMU/ Bugün hava durumu nasıl olacak, Meteorolojiden edinilen son bilgilere göre hangi bölgelerde yağış bekleniyor? İllere ve bölgelere göre hava sıcaklık dereceleri ve haritalı hava durumu bilgileri en güncel hali ile balikligol.com'da sizlerle. 06 Eylül hava durumunu haberimizden okuyabilirsiniz.

METEOROLOJİK GÖRÜNÜM

Yapılan son değerlendirmelere göre: Yurdun kuzey kesimlerinin yer yer parçalı bulutlu, öğle saatlerinde Kars ve Ardahan çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.
HAVA SICAKLIĞI :
Hava sıcaklığının ülke genelinde 2 ila 4 derece artacağı tahmin ediliyor.
RÜZGAR :
Genellikle kuzey ve kuzeydoğu, yurdun güneybatı kesimleri ile Doğu Akdeniz kıyıları ve Güneydoğu Anadolu'da batı ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

UYARILAR Güncel Meteorolojik Uyarı Bulunmamaktadır. BÖLGELERİMİZDE HAVA- AKDENİZ Az bulutlu ve açık, Doğu Akdeniz ile öğle saatlerinde Batı Akdeniz'in iç kesimlerinin yer yer parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. ADANA Parçalı ve az bulutlu 34 ANTALYA Az bulutlu ve açık, öğle saatlerinde iç kesimleri yer yer parçalı bulutlu 30 BURDUR Az bulutlu ve açık 32 HATAY Parçalı bulutlu 32 İÇ ANADOLU az bulutlu ve açık, zamanla kuzeybatı kesimlerinin yer yer parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. ANKARA Az bulutlu ve açık, zamanla yer yer parçalı bulutlu 30 CANKIRI Az bulutlu ve açık, zamanla yer yer parçalı bulutlu 29 KAYSERİ Az bulutlu ve açık 28 KONYA Az bulutlu ve açık 28 BATI KARADENİZ Az bulutlu ve açık, öğle saatlerinden sonra iç kesimlerinin parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. BOLU Az bulutlu ve açık, öğle saatlerinden sonra parçalı bulutlu 30 DÜZCE Az bulutlu ve açık, öğle saatlerinden sonra parçalı bulutlu 31 KARABÜK Az bulutlu ve açık, öğle saatlerinden sonra parçalı bulutlu 32 ZONGULDAK Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu 26 ORTA ve DOĞU KARADENİZ Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinde sabah ilk saatlerde yer yer sis hadisesi bekleniyor. AMASYA Parçalı ve az bulutlu 32 ARTVİN Parçalı bulutlu 25 SAMSUN Parçalı az bulutlu 28 TRABZON Parçalı bulutlu 27 DOĞU ANADOLU Az bulutlu ve açık, öğle saatlerinden sonra bölgenin kuzeydoğu kesimlerinin parçalı bulutlu, Kars ve Ardahan çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bölgenin kuzeyinde sabah ilk saatlerde yer yer sis hadisesi bekleniyor. ERZURUM Parçalı bulutlu 25 KARS Parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 24 MALATYA Az bulutlu 32 VAN Az bulutlu 25 GÜNEYDOĞU ANADOLU Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. ADIYAMAN Az bulutlu ve açık 34 DIYARBAKIR Az bulutlu ve açık 34 GAZIANTEP Az bulutlu ve açık 32 SIIRT Az bulutlu ve açık 33 DENİZLERDE HAVA Fırtına beklenmiyor. KARADENİZ
Hava Durumu: Parçalı bulutlu, Rüzgar: Doğu ve kuzeydoğudan 2 ila 4 (10-30km/sa), akşam saatlerinden sonra Batı Karadeniz'de 3 ila 5 (20-40 km/sa) kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 1,5m, batısında 2,0m, Görüş: İyi. MARMARA
Hava Durumu: Parçalı bulutlu, Rüzgar: Doğu ve kuzeydoğudan 2 ila 4 (10-30 km/sa), öğle saatlerinden sonra 3 ila 5 (20-40 km/s) kuvvetinde, Dalga: 0,5 ila 1,5m, Görüş: İyi.

EGE

Hava Durumu: Parçalı bulutlu, Rüzgar: Güney ve güneydoğudan 2 ila 4 (10-30 km/sa) kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 1,5m, Görüş: İyi.

AKDENİZ

Hava Durumu: Parçalı bulutlu, Rüzgar: Batı ve güneybatıdan 3 ila 5 (20-40 km/s) kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m, Görüş: İyi.

VAN GÖLÜ
Hava Durumu: Parçalı bulutlu, Rüzgâr: Batı ve güneybatıdan 2 ila 4 (10-30 km/sa) kuvvetinde; Dalga: 0,5 ila 1,5m, Görüş: İyi.

 


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.