Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Meteoroloji'de Şanlıurfalılara Uyarı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Meteoroloji'de Şanlıurfalılara Uyarı

Yaşam

Meteoroloji Bölge müdürlüğü yarından itibaren Şanlıurfa başta olmak üzere bölgede başlayacak olan yağmur ve kar yağışları için uuyarıda bulundu

METEOROLOJİK DEĞERLENDİRME
Meteoroloji 15. Bölge Müdürlüğü Diyarbakır Bölge Tahinin ve Uyarı Merkezi


Beklenen Meteorolojik Hadise
Yoğun kar yağışları ve hissedilir derecede sıcaklık düşüşleri bekleniyor!
Genel Durum
Yapılan son değerlendirmelere göre; Bölgemizin yağışlı ve soğuk havanın etkisine girmesi bekleniyor.
30.12.2015 Çarşamba; Bölgemizin doğusunda (Siirt ve Şırnak çevrelerinde) sabah saatlerinden itibaren görülecek olan yağışların karla karışık yağmurlu ve yüksek kesimlerde kar şeklinde olacağı tahmin ediliyor. Batman’ın güneyinde ve Mardin’in doğusunda ise yağışların yağmur ve karla karışık yağmur şeklinde olması bekleniyor.
31.12.2015 Perşembe; Sabahın erken saatlerinden itibaren görülecek olan yağışların Şanlıurfa ve çevresinde yağmur, yüksek kesimlerinde (Hilvan, Siverek) ise karla karışık yağmur ve kar şeklinde görülmesi bekleniyor. Diyarbakır, Batman, Mardin, Siirt ve Şırnak çevrelerinde ise yağışların karla karışık yağmur ve kar şeklinde görüleceği tahmin ediliyor.
01.01.2016 Cuma; Bölgemiz genelinde yağışların karla karışık yağmur ve kar şeklinde görülmesi bekleniyor. Özellikle bölgemizin kuzey ve doğusunda yağışların kuvvetli ve yer yer yoğun kar yağışı şeklinde olacağı tahmin ediliyor.
02.01.2016 Cumartesi; Kar yağışların bölgemizin doğusunda etkisini devam ettirerek akşam saatlerinden itibaren bölgemizi terk etmesi tahmin ediliyor.
Hava sıcaklıklarının Çarşamba gününden itibaren bölgemiz genelinde hissedilir derecede (6-10 derece) azalacağı tahmin ediliyor.
Bölgemizde beklenen kar yağışları ve soğuk hava nedeniyle başta ulaşımda aksamalar olmak üzere buzlanma ve don olayı gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.
Oluşması Muhtemel Riskler
Ulaşımda Aksamalar - Buzlanma - Don Olayı


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.