Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Memur-Sen Şanlıurfa Temsilciliğinde görev değişimi
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Memur-Sen Şanlıurfa Temsilciliğinde görev değişimi

Yaşam

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesine İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanı olarak atanan Memur-Sen İl Temsilcisi Mahmut Atçı'nın yerine Eğitim-Bir-Sen Şube Başkanı İbrahim Coşkun seçildi.

6 yıldır Memur Sen İl Temsilciliğini yürüten Sağlık-Sen Şanlıurfa Şube Başkanı Mahmut Atçı Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’ne İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanı olarak atandı. Bunun üzerine toplanan Memur-Sen yönetimi, Eğitim-Bir-Sen Şube Başkanı İbrahim Coşkun’u Memur-Sen İl Temsilcisi olarak seçti.

Toplantıya katılan Mahmut Atçı, bugüne kadar sendikacı kimliğiyle sürdürdüğü hizmeti bundan sonra daire başkanı olarak sürdüreceğini belirterek, “Hayırlı hizmetler sunabilmek için Allah’a dua ediyor, sizlerden de dua talep ediyorum.” dedi.


Eğitim-Bir-Sen Şanlıurfa Şube Başkanı İbrahim Coşkun ise, “Daha önce olduğu gibi bundan sonra da tüm iş kollarımızla Memur-Sen’in daha güçlü, daha aktif olarak özelde memurların genelde ise toplumun tüm kesimlerini ilgilendiren her konuda alanları dolduracağından kimsenin şüphesi olmasın. Türkiye’nin en büyük sendikası ve sivil toplum kuruluşu olan Memur-Sen inşallah daha güzel işlere imza atmaya devam edecektir" şeklinde konuştu. (Osman Gülebak-İLKHA)


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.