Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Mehmet Yeşil: Ülkemize sahip çıkmamız gerekir
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Mehmet Yeşil: Ülkemize sahip çıkmamız gerekir

Yaşam

Sessiz çoğunluğun sesi derneği herkesi sağduyulu olmaya davet ederken Başkan Mehmet Yeşil, yaptığı açıklamalarda vatandaşların  ülkemize sahip çıkmasını gerektiğini vurguladı.  


Şanlıurfa’da Sessiz çoğunluğun sesi derneği Başkanı Mehmet Yeşil, yaptığı açıklamalarda vatandaşların sağduyulu olması ve ülkemize sahip çıkmasını gerektiğini vurguladı.
Şanlıurfa’da Sessiz Çoğunluğun Sesi Derneği, sahadaki çalışmalarını sürdürüyor. 
Başkan Mehmet Yeşil son olarak yaptığı açıklamada, herkesi sağduyuya davet etti. Vatandaşları sağduyuya davet eden Yeşil, “Bilindiği üzere ülkemiz zor şartlardan geçmektedir. Ekonomik olarak yaptırımların uygulanmaya çalışıldığı, Dışarıdan Kaos ortamı yaratılmaya çalışıldığı bu sancılı süreçte, bu zorlukları aşmak için milletçe bir olmalı diri olmalı devletimizin yanında yer almalıyız. Hükümetimizi desteklemeliyiz. Hepimiz yanı başımızda Irak’ı gördük, Suriye’yi gördük, Libya’yı gördük. Emin olunuz ki devletimiz güçlü bir devlet olmasaydı. Suriye’den önce biz Suriye idik. Şuan her birimiz nerdeydik ne haldeydik bilinmez. İşte millet olarak bunları göz önünde bulundurmalı milletçe ülkemizin refahı için devletimizin yanında durmalıyız. Sayın cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın dik ve asil duruşuna destek olmalıyız. Kaos ortamı yaratan üç beş çapulcuya fırsat vermemeliyiz. Sessiz Çoğunluğun Sesi Derneği olarak, halkımızın sesi olarak her türlü sorunların çözümüne yardımcı olmak ve sorunların takipçisi olarak Çözüme kavuşturmak için halkımızla iç içe olacağız. Halkımızın yanında ve emrinde olacağız. Unutmayınız ki Türkiye güçlü bir ülke, İradeli ve fedakar bir milletiz. Hep birlikte hareket ettiğimiz takdirde ülkemiz her zaman dim dik ayakta olacaktır. Kürdü, Türkü,Arabı,Lazı, Çerkezi olarak Din,Dil ve ırk ayırımı yapılmadan yıllarca nasıl iç içe yaşadıysak bundan sonrada emin olunuz ki böyle olacaktır. Sessiz Çoğunluğun sesi derneği Başkanı olarak Halkımızdan biraz daha sabır bekliyor ve tüm halkımızı Kaos ve Kışkırtmalara karşı Sağ duyuya davet ediyorum” dedi.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.